Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν στην πλατεία


Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το βράδυ της Κυριακής η συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ψήφιση στη Βουλή της πρότασης δυσπιστίας της κυβέρνησης. 


Λίγο μετά τις 6 μ.μ. έκλεισε ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα ενώ έκλεισαν σταδιακά και οι δρόμοι περιμετρικά της πλατείας. 



Αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Παναγιώτης Λαφαζάνης και Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Δημήτρης Στρατούλης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εγκατέλειψαν τα έδρανα τις Βουλής και έσπευσαν να ενωθούν με τους συγκεντρωθέντες, που στις 8 μ.μ. δεν ξεπερνούσαν τις 3.000.

Πάντως η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος προκάλεσε και διαδικτυακό πόλεμο ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Σαμαρά, Γιώργο Μουρούτη, ο οποίος έσπευσε στις 6 μ.μ. να ανεβάσει μια φωτογραφία στο Twitter - στην οποία ο χώρος έξω από τη Βουλή είναι άδειος - γράφοντας: «Ώρα 6 - Η επανάσταση καθυστερεί - Η πλατεία Συντάγματος ανθίσταται - Η ανατροπή στο πεζοδρόμιο... αναβάλλεται».

Το left.gr σε ανάρτησή του σχολίασε: «Δεν βλέπει κόσμο στο Σύνταγμα ο Γ. Μουρούτης. Έτσι ισχυρίζεται στο twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά... Mόνο που η φωτογραφία που χρησιμοποιεί είναι από πρόπερσι!».

«7:15 οι συγκεντρωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ δεν ξεπερνούν τους 70», ανταπάντησε λίγο αργότερα ο Γιώργος Μουρούτης, και σε λεζάντα άλλης φωτογραφίας που ανέβασε σχολίαζε: «πανελλαδική κινητοποίηση Συριζα και Χ.Α. 200 ατόμων με αφίσες, ηχορύπανση και συναυλίες για ανατροπή στο πεζοδρόμιο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...