Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η μητέρα της προστατευόμενης του Μιχάλη Ασλάνη ξεσπάει: " Δεν τον έκλεβε η Τζούλια μου"

Η μητέρα της πνευματικής κόρης του Μιχάλη Ασλάνη, ξεσπά. Μετά από την καταιγίδα υπαινικτικών δημοσιευμάτων προς το πρόσωπο της οικογένειάς της, όσον αφορά την σύνδεσή τους με την οικονομική καταστροφή του σχεδιαστή, που τον οδήγησε και στον θάνατο η γυναίκα αποφάσισε να λύσει την σιωπή της.


«Η οικογένειά μας είναι καθαρή. Η Τζούλια ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του Μιχάλη. Το κορίτσι μου σπουδάζει στην Κρήτη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τώρα το καλοκαίρι έβγαζε το χαρτζιλίκι της εργαζόμενη σε ένα μαγαζί με τουριστικά στη Μύκονο. Πώς είναι δυνατόν να τον έκλεβε στην Αθήνα;», δηλώνει σε καθημερινή εφημερίδα.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια η πνευματική κόρη του σχεδιαστή, Τζούλια, ζει μαζί με τους γονείς της στη βίλα του σχεδιαστή στην περιοχή Κανάλια της Μυκόνου.

«Όλη μέρα κλαίω. Δεν μπορώ να ζω χωρίς τον Μιχάλη. Είχα και αδελφό, αλλά ο Μιχάλης ήταν πάνω από αυτόν. Για μένα ήταν όλη μου η ζωή. Η Τζούλια είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να κοιμηθεί, να δει φωτογραφίες του. Αν συνεχίσω να είμαι σ΄ αυτήν την κατάσταση, δεν θα μπορέσω να ζήσω», λέει η οικιακή βοηθός του Μιχάλη Ασλάνη.

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για εμάς. Δεν ήταν καλά στην υγεία του και όλο μας έλεγε «θα έρθω, θα έρθω», δεν το έκανε όμως, αφήνοντας υπόσχεση ότι θα μας επισκεφτεί τον Σεπτέμβριο. «Θα έρθω να σας δω», γιατί εσύ και η Τζούλια είστε οι αγαπημένες μου μας έλεγε «περιγράφει η Βέρα και ξεκαθαρίζει ότι «Το σπίτι στην Μύκονο είναι του Μιχάλη. Εμείς απλά δουλεύουμε εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...