Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σύννεφα και βροχές την Παρασκευή – Πού θα είναι απαραίτητη η ομπρέλα

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Παρασκευή. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Στερεάς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα δώσουν λίγες βροχές στα βόρεια και δυτικά ορεινά του νομού, αναμένονται την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αντίστοιχος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένονται βροχές ή καταιγίδες στα ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...