Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Εφιάλτης για την Apple: Η Amazon σχεδιάζει να διαθέσει smartphone δωρεάν

Απώλειες για Apple - Samsung και οφέλη για τους καταναλωτές καθώς και οι δύο εταιρείες -αν συμβεί αυτό - θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές


Εφιάλτης για την Apple μετά τη φήμη ότι η Amazon ετοιμάζει το δικό της smartphone το οποίο σκέφτεται να προσφέρει σε όλους δωρεάν και μάλιστα χωρίς συμβόλαιο. Η έντονη φημολογία βάζει... βόμβα στα θεμέλια της Apple και της Samsung αφού και οι δύο εταιρείες -αν συμβεί αυτό - θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές.

Αυτό που προκύπτει είναι τι θα κερδίζει η Amazon. Σύμφωνα με την dailymail, θα παρέχει μεν τη συσκευή δωρεάν, αλλά ο πελάτης θα πρέπει να πληρώνει κάποια συνδρομή τύπου Amazon Prime έτσι ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί.
Η διάσημη blogger σε θέματα τεχνολογίας Jessica Lessin ισχυρίζεται ότι «οι άνθρωποι εξοικειωμένοι με την προσπάθεια της Amazon», και επιβεβαίωσε τις φήμες.

Πηγή μέσα από το Amazon ανέφερε ότι η εταιρεία λιανικής είναι σε επαφές με διάφορους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και επεξεργάζονται το πως θα ήταν εφικτό να αποκτήσει κάποιος smartphone χωρίς τη δέσμευση συμβολαίου. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...