Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ζεστός ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο στην Αττική ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 33 βαθμούς Κελσίου 


Ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε το Σάββατο 3 Αυγούστου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα Δυτικά και θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 25 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 23 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 24 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι από τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με πρόσκαιρη μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα γύρω ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Καλός ο καιρός και την Κυριακή

Καλός και ζεστός αναμένεται να είναι ο καιρός την Κυριακή με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή, 4 Αυγούστου, ο καιρός περιμένουμε να είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα Δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα Ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα Δυτικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...