Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Έπεσε νεκρός στο δικαστήριο κατηγορούμενος για την άπατη-μαμούθ

Σε λίγες ημέρες αναμενόταν να αποφυλακιστεί, λόγω λήξης του 18μηνου


Έφυγε από τη ζωή ένας από τους οκτώ κατηγορουμένους στην υπόθεση της απάτης-μαμούθ από το ΙΚΑ Καλλιθέας. Πρόκειται για τον Παναγιώτη-Αλέξανδρο Αιματίδη, σύζυγο της επίσης κατηγορουμένης υπαλλήλου του ΙΚΑ Χρυσούλας Φέρρα, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό μέσα στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε ο κατηγορούμενος στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Δυστυχώς όμως εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρός.

Ο Παναγιώτης-Αλέξανδρος Αιματίδης ήταν προφυλακισμένος όπως και η σύζυγός του αλλά και τέσσερις ακόμη υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας, μαζί με το σύζυγο της μιας εξ’ αυτών για το σκάνδαλο των «μαϊμού» επιδομάτων που φέρεται να είχε ζημιώσει τον ασφαλιστικό οργανισμό περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ.

Σε λίγες ημέρες μάλιστα, αναμενόταν να αποφυλακιστεί ο Παναγιώτης-Αλέξανδρος Αιματίδης μαζί με τους υπόλοιπους έξι προφυλακισθέντες συγκατηγορουμένους του λόγω λήξης του 18μηνου. Ήδη ο εισαγγελέας Εφετών Περικλής Δράκος με πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας είχε ζητήσει την αποφυλάκιση των επτά κατηγορούμενων με αυστηρούς περιοριστικούς όρους λόγω συμπλήρωσης στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 δεκαοκτώ μηνών παραμονής τους στις φυλακές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...