Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Αστυνομικός κυκλοφορούσε μόνο με το εσώρουχό του στην πόλη των Χανίων

Έβριζε όποιον βρισκόταν στο δρόμο του μέχρι να συλληφθεί και να διαπιστωθεί η ιδιότητα του

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι των Χανίων όταν αντίκρυσαν έναν άνδρα να γυρνάει μόνο με το εσώρουχό του μέσα στην πόλη και να βρίζει αδιακρίτως όλους τους πολίτες.
Μεγαλύττερο ήταν το σοκ που υπέστησαν όταν έμαθαν ότι πρόκειται για αστυνομικό!

Έβριζε όποιον βρισκόταν στο δρόμο του μέχρι να συλληφθεί και να διαπιστωθεί η ιδιότητα του.

Έκπληκοι οι αστυνομικοί στα Χανιά διαπίστωσαν ότι ο άνδρας που περιφερόταν σε έξαλλη κατάσταση και φορώντας μόνο το εσώρουχο του αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Πλατεία Συντριβανίου στα Χανιά  ήταν συνάδελφος τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive,  πρόκειται για αρχιφύλακα που υπηρετεί στην Ασφάλεια, στην Αθήνα και βρέθηκε στα Χανιά για διακοπές. Ο αρχιφύλακας κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί βρέθηκε να κυκλοφορεί σχεδόν γυμνός στο χώρο της πλατείας και να επιτίθεται φραστικά, αρχικά στις γυναίκες που περνούσαν από εκεί και στη συνέχεια και σε όποιος άλλο προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Όπως ήταν φυσικό κλήθηκε η αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Αστυνομικό Μέγαρο, προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Εκεί ήταν που ...αποκαλύφθηκε και η ταυτότητά του.

Άμεσα ενημερώθηκε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και αναμένονται εξελίξεις.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...