Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ψυχασθένης και ελεύθερος ο «χασάπης» της Ραφήνας

Πιθανότατα συγγενής ο δολοφόνος της τεμαχισμένης γυναίκας, η οποία είναι μάλλον ημεδαπή- Το πτώμα μεταφέρθηκε στη Ραφήνα από άλλο σημείο της Αττικής και πετάχθηκε στον κάδο


Εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος ο μακελάρης με την έντονη ψυχική διαταραχή που προκάλεσε ρίγη ανατριχίλας σε ολόκληρη τη χώρα, με το απεχθές εηκλημα κατά της ηλικιωμένης στη Ραφήνα, η οποία βρέθηκε τεμαχισμένη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο στυγερός δολοφόνος αφού τη σκότωσε, την τεμάχισε χρησιμοποιώντας από πριόνι μέχρι τσεκούρι, ακόμη και μπαλτά! Ο τεμαχισμός χαρακτηρίστηκε από τους ειδικούς «βιαστικός και άτσαλος» όπως αναφέρει η Espresso. Ο θάνατός της φάινεται να επήλθε 24 έως 30 ώρες προτού βρεθούν τα διαμελισμένα μέλη της. Όλα τα τραύματα είναι μεταθανάτια.

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι τόσο η λευκή επιδερμίδα όσο και η κατανομή του σκελετού της άτυχης γυναίκας παραπέμπουν σε ημεδαπή, ενώ ηλικιακά ήταν μεταξύ 60 και 70 ετών. Ωστόσο μέχρι χθες το βράδυ ήταν αδύνατο να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία της δολοφονημένης γυναίκας.

Η μανία με την οποία την κατακρεούργησε μαρτυρά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, πρόσωπο με έντονη ψυχική διαταραχή και ενδεχομένως με άμεση σύνδεση μαζί της. Να πρόκειται δηλαδή για κάποιον στενό συγγενή, γιο ή σύζυγο. Το πρόσωπό της είναι ιδιαίτερα παραμορφωμένο και δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Οι αστυνομικοί τηρούν στάση αναμονής περιμένοντας κάποιος συγγενής ή φίλος να προσφύγει σε αστυνομικό τμήμα και να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το διαμελισμένο πτώμα μεταφέρθηκε από άλλη περιοχή της Αττικής στη Ραφήνα και πετάχθηκε στον κάδο ανακύκλωσης. Το έγκλημα έγινε αλλού και ο δολοφόνος για να εξαφανίσει τα ίχνη πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη στον κάδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...