Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Λάρισα: Έβαλε την ανήλικη κόρη του να οδηγήσει το τρένο - Απίστευτες καταγγελίες επιβατών!

Μάθημα... οδήγησης τρένου παρέδωσε ο οδηγός αμαξοστοιχίας του Προαστιακού στην έφηβη κόρη του - Οι φωνές των επιβατών και οι εξηγήσεις του ελεγκτή...


Θεωρούνται ιδιαιτέρως τολμηροί οι γονείς που μαθαίνουν οι ίδιοι στα παιδιά τους να οδηγούν αυτοκίνητο πριν πάρουν δίπλωμα οδήγησης. Ωστόσο στη Λάρισα συνέβη το απίθανο. Μηχανοδηγός του ΟΣΕ έδωσε στην έφηβη κόρη του να οδηγήσει τον συρμό του Προαστιακού και μάλιστα με το τρένο γεμάτο επιβάτες.

Η καταγγελία και η απάντηση του ελεγκτή Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας ''Ελευθερία'' στις διαμαρτυρίες των επιβατών που αντελήφθησαν το πρωτοφανές συμβάν δόθηκε η απίθανη απάντηση από τον ελεγκτή της αμαξοστοιχίας: «Αφού την επιτηρεί. Δεν τον βλέπετε που είναι δίπλα της;».

Σύμφωνα με την καταγγελία Λαρισαίας, που ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το συμβάν και η οποία κατέθεσε έγγραφη καταγγελία αμέσως μετά τη αποβίβασή της, στον σταθμό της Λάρισας, το τρένο της Κυριακής των 6.27 από Νέους Πόρους ήταν γεμάτο κόσμο.

Εκείνοι που κάθονταν στο πρώτο βαγόνι είδαν την κοπελίτσα με το σορτς και το σακίδιο να μπαίνει στον θάλαμο του μηχανοδηγού. Κάθισε για λίγο στη θέση του συνοδηγού αλλά εν συνεχεία ο πατέρας της, της παραχώρησε το κάθισμα του οδηγού και εκείνη ανέλαβε τη διεύθυνση του τρένου μετά τον σιδηροδρομικό σταθμό Ραψάνης.

Μετά τις διαμαρτυρίες των επιβατών που κάθονταν στις πρώτες θέσεις και αντελήφθησαν τι συνέβαινε, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει πρόωρα το μάθημα οδήγησης τρένου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...