Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Μυτιλήνη: Πληροφορίες -σοκ ανατρέπουν τα δεδομένα για το ατύχημα με το τρίχρονο κοριτσάκι

Τοπικοί διαδικτυακοί τόποι του νησιού κάνουν λόγο για ξυλοδαρμό του παιδιού από την αλλοδαπή μητέρα του - Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ


Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση του τρίχρονου κοριτσιού που βρέθηκε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο της Ελευθερίου Βενιζέλου από περαστικούς και που όπως ισχυρίστηκε η μητέρα του έπεσε από τον τρίτο όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosNews.gr - που όμως δεν επιβεβαιώνονται επισήμως από καμία αρμόδια αρχή - το άτυχο κοριτσάκι ενδέχεται να έχει ξυλοκοπηθεί άγρια από την 20χρονη μητέρα του η οποία ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η 20χρονη Μολδαβή προφανώς νόμιζε ότι είχε σκοτώσει το παιδί της και το κατέβασε από το διαμέρισμά της αφήνοντάς το στο πεζοδρόμιο για να θεωρηθεί ατύχημα.

Σύμφωνα με το LesvosNews, σ' αυτό το συμπέρασμα συγκλίνουν οι μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας με δεδομένο το γεγονός ότι αν το παιδάκι είχε πέσει από αυτό το ύψος θα ήταν σοβαρότερα τραυματισμένο, έστω κι αν είχε πέσει στην παρακείμενη τέντα του καταστήματος που αν συνέβαινε αυτό το πιθανότερο θα ήταν να έπεφτε στο δρόμο.

Ένα άλλο στοιχείο που έχει βάλει σε υποψίες τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ είναι και τα πολλά πράγματα που βρέθηκαν κοντά στο κορμάκι του παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...