Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Φονική καταδίωξη στην Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Ένας νεκρός και δυο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός καταδίωξης αυτοκινήτου με Σύριο οδηγό στην Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, το πρωί της Δευτέρας (13/05). 

Όλα άρχισαν όταν οι αρχές εντόπισαν στα παλιά διόδια των Τεμπών αυτοκίνητο, του οποίου η κλοπή είχε δηλωθεί στις 7 Μαΐου στην Αθήνα, να κινείται προς την συμπρωτεύουσα. Προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν αλλά ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις, ανέπτυξε ταχύτητα και ξέφυγε.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν το ίδιο όχημα να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε παράδρομο της Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Λάρισας. Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο είχε διαφορετικές πινακίδες κυκλοφορίας. Πρόκειται για πινακίδες που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από όχημα στα Τέμπη.

Σε κάποια στιγμή το αυτοκίνητο μπήκε στην Εθνική με προορισμό προς την Αθήνα αλλά σε χώρο στάθμευσης οχημάτων έκανε αναστροφή και κινήθηκε προς τη Θεσσαλονίκη. Επακόλουθο ήταν να συγκρουσθεί μετωπικά λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στο ύψος των διοδίων Πυργετού, με άλλο αυτοκίνητο. Ο 46χρονος οδηγός του σκοτώθηκε ενώ η συνεπιβάτης του, μια 27χρονη κοπέλα, τραυματίστηκε σοβαρά.

Από τη σύγκρουση χτύπησε και ο 30χρονος Σύριος που οδηγούσε το κλεμμένο όχημα. Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ η αστυνομία αναζητά τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο, το οποίο διέφυγε προς αγροτική περιοχή. Το περιβόητο αυτοκίνητο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς.

Πληροφορίες από larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...