Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Aδερφή Φαίης: Έκανα σεξ μαζί του, με εκβίαζε με ροζ βίντεο


Νέα τροπή στο θρίλερ της Νέας Μάκρης ύστερα από την κατάθεση της αδερφής της 23χρονης Φαίης, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του φίλου της Βαγγέλη Στεφανάκη.

Η 32χρονη αδερφή της άτυχης κοπέλας παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον 25χρονο σύντροφο της αδερφής της.

Σύμφωνα με τη νέα της κατάθεση, ο 25χρονος είχε καταγράψει την ερωτική τους συνεύρεση, η οποία έγινε σε ξενοδοχείο. «Είχαμε κάνει έρωτα μια φορά, το είχε καταγράψει σε βίντεο και απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου και ότι θα το έβγαζε στο ίντερνετ», είπε η αδερφή της άτυχης Φαίης.

Το τραγικό φινάλε της Φαίης
Το βράδυ της 5ης Απριλίου, στη Νέα Μάκρη, η οικογένεια του καπετάνιου μόλις είχε ολοκληρώσει το δείπνο της, όταν χτύπησε το τηλέφωνο της Φαίης. Ηταν ο 25χρονος φίλος της Βαγγέλης που την περίμενε απ΄έξω.

Το τι ειπώθηκε στα πέντε λεπτά που οι δύο νέοι έμειναν μόνοι στο σκοτάδι δεν το ξέρει κανείς. Ισως, λένε αυτοί που γνωρίζουν, για άλλη μια φορά ο 25χρονος να θόλωσε από τη ζήλια και να εκτόνωσε πάνω της το μένος του. Η ουσία πάντως είναι πως αιμόφυρτη η 23χρονη αισθητικός, πεταμένη στην άκρη του δρόμου, μετά βίας ανέπνεε μέχρι που η μεγάλη της αδελφή την αναζήτησε, την είδε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...