Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Νικολόπουλος: ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 5 «ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΕΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ  ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΣΤΟΝ Μ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

«Επισκέφτηκα την Εισαγγελέα κ. Ανθούλα Μπούμπα και κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά, που συνέταξα με τους δικηγόρους μου Κων/να Φουντέα, Κων/νο Κρεμμύδα και Ελευθερία Καλαμιώτου, σχετικά με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις περί χρηματισμού και δωροδοκίας πέντε Υπουργών και κάποιων Δικαστικών λειτουργών.
Οι καταγγελλόμενοι  φέρεται ότι παρέλαβαν προϊόντα -χρήματα- από εγκληματικές δραστηριότητες, επίσης ότι συμμετείχαν στην απόκρυψη ποινικά κολάσιμων πράξεων, απέκρυψαν τα ποσά, φοροδιαφεύγοντας και άλλων πολλών εγκληματικών πράξεων, εις βάρος του Δημοσίου συμφέροντος.
Πέντε συγκεκριμένοι υπουργοί, τέσσερις ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ -της γνωστής διαπλεκόμενης πολιτικο-τραπεζικο-οικονομικο-μιντιακής παρέας των ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΩΝ  ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ- κάποιοι ανάξιοι  επίορκοι δικαστικοί λειτουργοί, λειτούργησαν από κοινού «ως κακοποιός συμμορία», συστηματικά και για χρόνια, φτάνοντας ακόμα και στην έσχατη προδοσία. Πολλές φορές το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κίνημα έχει τονίσει εντός και εκτός της Βουλής ότι αυτά τα φαινόμενα της διαφθοράς οδήγησαν στην πολύπλευρη κρίση που βιώνει ο λαός και στην υποδούλωση της πατρίδας μας στους ξένους δανειστές. Με στημένες διαδικασίες και προμελετημένες παραλείψεις, οδήγησαν την χώρα και το λαό στη καταστροφή» είπε στα ΜΜΕ ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Ν. Νικολόπουλος, εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου και κατέληξε:
«Η ανωτέρω συνολική εγκληματική συμπεριφορά των υπευθύνων προκύπτει ότι τελείται επαναληπτικά εις βάρος του πολίτη και της δημόσιας ωφέλειας.
Η ανοικτή και  προκλητική εγκληματική συμπεριφορά των αρμοδίων εμπλεκόμενων προσώπων, οδηγεί στην κατάθεση της παρούσας, προκειμένου να αναμορφώσουμε το κύρος και την αξιοπρέπεια της χώρας για την  οποία αξίζει κάθε θυσία και προσπάθεια. 
Επειδή οι ανωτέρω  πράξεις όπως στοιχειοθετούνται, προβλέπονται και πρόκειται να υπαχθούν στο νόμο έπειτα από τον ακριβή οικείο νομικό χαρακτηρισμό, τιμωρούνται από αυτόν.
Για τους λόγους αυτούς ζήτησα να κινηθεί ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου προσώπου για τα εγκλήματα που περιγράφησαν στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» το βράδυ της Δευτέρας, την 13η-5-2013.
Ως μάρτυρες πρότεινα τον εκδότη και δημοσιογράφο κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον Εθνικό συντονιστή Κατά της Διαφθοράς που υπάγεται απευθείας στον Πρωθυπουργό κ. Γ. Σούρλα (τ. Υπουργό), Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, από τον Γενικό Γραμματέα κ. Στασινόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γ. Θεοχάρη».
Ο παραιτηθείς Υφυπουργός από την τρικομματική κυβέρνηση και ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Ν. Νικολόπουλος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων μεταξύ άλλων είπε:
«Δεν ήταν δυνατόν, αυτά που άκουσα ως καλεσμένος στην τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μ. Τριανταφυλλόπουλου, να μην τα γνωστοποιούσα επισήμως στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Το κοινοβοουλευτικό μου καθήκον και η δημοκρατική μου συνείδηση μου επέβαλαν γι’ άλλη μία φορά να βρεθώ στη πρώτη γραμμή και να σταθώ ασυμβίβαστα στα δύσκολα που θα ξετυλιχθούν.
Ζωντανά χτες το βράδυ, στο στούντιο της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» βρέθηκε ο υπάλληλος του μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος παρέδιδε, εδώ και χρόνια ως «ντελιβεράς» τις βαλίτσες με τα υπέρογκα ποσά, στους συνεργούς των εγκληματικών πράξεων που εγίνοντο εις βάρος της πατρίδος.
Άκουσε το πανελλήνιο και πιστεύω πως ταυτόχρονα ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, ο Εθνικός Συντονιστής κατά της Διαφθοράς  κλπ θεσμικοί, κρατικοί λειτουργοί και όλοι οι αρμόδιοι Δικαστικοί και Δημόσιοι λειτουργοί και υπάλληλοι, ότι ο εργοδότης του, τον έστελνε με γεμάτες χαρτονομίσματα βαλίτσες.
Έστελνε στους υπαλλήλους του Υπουργούς χρήματα που προέρχονταν από τον ίδιο, αλλά και από ακόμη τέσσερα ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου να τους κάνουν τα θελήματα. Οι πέντε πρωτοκλασάτοι αργυρώνητοι Υπουργοί, καθώς και οι συμμετέχοντες στο κύκλωμα δικαστές, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν σε αυτούς προκαλώντας στο κρατικό «κορβανά» τεράστια οικονομική αιμορραγία και ανυπολόγιστης αξίας ζημιές.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος των χρηματαποστολών, τα «πακέτα» αποτελούνταν από δεσμίδες των 100 ευρώ και το λιγότερο φορτίο ή η χαμηλότερη «αμοιβή»,  έφτανε τις 150.000 ευρώ, ενώ πολλές φορές πήγαινε και επιταγές «εμού του ιδίου»!!!
Οι μίζες όπως είπε χρόνια «πάνε και έρχονται», από την εποχή της δραχμής.
Η τελευταία φορά που μετέφερε χρήματα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ήταν σε «Υπουργό και μάλιστα σε γυναίκα Υπουργό» που της παρέδωσε 300.000 ευρώ.
Επίσης είπε ότι έχει παραδώσει χρήματα συνολικά «σε τέσσερις άνδρες υπουργούς και μία γυναίκα».
Επειδή, παρότι μόλις και χθες κατέθεσα μία ακόμη ερώτηση στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την «ύποπτη», μη άσκηση δίωξης κατά των επιχειρηματιών που έδιναν τα «μαύρα» χρήματα στον κ. Θ. Τσουκάτο, και έμπαιναν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.
Επειδή, παρότι εγράφη αυτές τις μέρες σχεδόν στο σύνολο των ΜΜΕ ότι ο κ. Ε. Βενιζέλος είπε ενώπιον της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ : «πως εάν το θέλουν μπορεί να στείλει τους πρώην Προέδρους του ΠΑΣΟΚ και τους γενικούς διευθυντές στην φυλακή», με τα όσα παράνομα και αποκρουστικά ανακάλυψαν οι 6 ελεγκτικές εταιρείες στο «άβατο» του Ταμείου του ΠΑΣΟΚ, σαν να είναι στα προνόμια και στην διακριτική του ευχέρεια η παραβίαση ή η τήρηση των νόμων.
Επειδή, οι Έλληνες με θυμό και οργή μου θέτουν το ερώτημα, πως γίνεται την ώρα που το κράτος «κυνηγά» και απειλεί με κατασχέσεις τον κάθε ταλαίπωρο μικροοφειλέτη, την ίδια στιγμή να κάνει τα «στραβά μάτια», μαζί με την «πρόθυμη» συμπαράσταση επίορκων δικαστών και δημοσίων λειτουργών,  στα κόμματα, που σε συνεργασία με τους τραπεζίτες συνεχίζουν το πάρτι και επίσης πως γίνεται ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας -ως κύριος εκφραστής της ακολουθούμενης σκληρής πολιτικής- να παραμένει σε ρόλο απλού θεατή, όταν σαν να μη τρέχει τίποτε;
Με ρωτούν οι πολίτες:
Δεν είναι αξιόποινη  πράξη και πράγματι πληγή το μαύρο πολιτικό χρήμα, η αδιαφάνεια σε ό, τι αφορά τις «χορηγίες» των μεγαλονταβτζήδων στα κόμματα και στους πολιτικούς και δεν αποτελεί πληγή με πολλαπλές συνέπειες;»
«Επιτέλους!» κατέληξε ο εκπρόσωπος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών «πρέπει να  ελεγχθούν όλοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται.
Για αυτό κάνοντας το χρέος μου προσήλθα με εμπιστοσύνη και άφοβα στο τελευταίο «καταφύγιο» των πολιτών που είναι η Δικαιοσύνη.

Οι λεπτομερείς και  οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του  μάρτυρος, για τη μεταφορά «μαύρου  χρήματος», σε τέσσερις μεγαλουπουργούς  και μία Υπουργό, πρέπει να διερευνηθούν άμεσα σε βάθος και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...