Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Το “παραμύθι” με τη… σύλληψη Αμπράμοβιτς από το FBI δεν είχε… δράκο


Σύμφωνα με δημοσίευμα ρωσικού πρακτορείου ο Ρώσος μεγιστάνας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, φέρεται νε έχει συλληφθεί από τις αρχές των ΗΠΑ, καθώς εμπλέκεται στον θάνατο του πρώην συνεργάτη του Μπόρις Μπερεζόφσκι.

Οι Αμπράμοβιτς και Μπερεζόφσκι ήταν στενοί συνεργάτες μέχρι που έφτασαν να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα ο Μπερεζόφσκι βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του στο Χάρτφορντσαϊρ, με τις αρχές να μην επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος του Αμπράμοβιτς, αλλά και το FBIδιαψεύδουν την είδηση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της Τσέλσι διέψευσε τη σχετική πληροφορία περί “κράτησης” του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από το FBI  που μεταδόθηκε από ρωσικά sites και… η ζωή συνεχίζεται.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι ένας από τους λίγους Ρώσους ολιγάρχες που δεν “γονάτισε” οικονομικά ή συνέλαβε το καθεστώς Πούτιν, λόγω ειδικής συμφωνίας με το Κρεμλίνο, που του επέτρεψε να συνεχίσει κανονικά τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του εκτός Ρωσίας.

Ως ιδιοκτήτης της Τσέλσι, έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα και δημοφιλία, καθώς δεν έχει διστάσει να σπαταλήσει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του για την απόκτηση σημαντικών ποδοσφαιριστών, καθώς και προπονητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...