Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Βρήκαν ολόκληρο οπλοστάσιο στην Α πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού!


- Γεμάτη αυτοσχέδια μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα η Α πτέρυγα των φυλακών
- Βρέθηκε μαχαίρι και κινητό τηλέφωνο σε κελί που κρατούνται κατηγορούμενοι για την Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
- Η επιχείρηση σχεδιάστηκε με άκρα μυστικότητα και έγινε τα ξημερώματα


Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο προχώρησαν τα ξημερώματα άνδρες των ΕΚΑΜ και σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Α πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μετά τα πρόσφατα απανωτά κρούσματα με αποδράσεις κρατουμένων από φυλακές της χώρας αλλά και την ομηρία σωφρονιστικών υπαλλήλων από τον Αλκέτ Ριζάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους ελέγχους που έγιναν βρέθηκε μεγάλος αριθμός αυτοσχέδιων μαχαιριών και πολλά κινητά τηλέφωνα.

Η έρευνα έγινε σε 2 πτέρυγες όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά, κάρτες sim και μεγάλες ποσότητες αυτοσχέδιου τσίπουρου.

Επίσης, στα κελιά των κρατουμένων κρατουμένων για την ληστεία στο Βελβεντό και συμμετοχή τους στην Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς βρέθηκαν βρέθηκαν δυο μαχαίρια και τέσσερα κινητα.

Έρευνες έγιναν και στα λεγόμενα κελιά VIP. Σε αυτά βρέθηκαν πολλά κινητά.

Βρέθηκαν και αυτοσχέδια βάρη όπως βλέπετε στην φωτογραφία τα οποία σε περιπτώσεις εξεγέρσεων τα γεμίζουν με χώμα και τα χρησιμοποιούν εναντίον των σωφρονιστικών.

Τα χρώματα και τα καλώδια που βλέπετε στην φωτογραφία τα χρησιμοποιούν, τα πρώτα για τατουάζ και τα δεύτερα για να φτιάχνουν αυτοσχέδιες κεραίες αλλά και γιανα επιδιορθώνουν κινητά.

Ο συναγερμός χτύπησε στις αρχές μετά την ανακάλυψη συνολικά 18 χειροβομβίδων στις φυλακές Τρικάλων.

Οι συνεργοί των 11 Αλβανών δραπετών, που κατάφεραν να δραπετεύσουν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ από τις φυλακές Τρικάλων είχαν μαζί τους "Ολόκληρο στρατόπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...