Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΔΡΑΠΕΤΕΣ - Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και της Λάρισας για τον εντοπισμό των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων συνεχίζεται. Οχτώ άτομα παραμένουν ακόμα ασύλληπτα.


Ελικόπτερα με θερμικές κάμερες ερευνούν από αέρος ενώ αστυνομικοί με σκυλιά-ανιχνευτές ερευνούν από ξηράς. Οι άνδρες της αστυνομίας ζητούν από τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς εκτιμούν ότι οι δραπέτες θα επιδιώξουν να κλέψουν αυτοκίνητα για να διαφύγουν.


Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας υπάρχει και στην περιοχή της Λαμίας, μετά από συναγερμό που σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν υπάλληλος εταιρείας φύλαξης είδε ένα κόκκινο αυτοκίνητο να κάνει αναστροφή στο ύψος του νοσοκομείου, να παρκάρει και οι έξι επιβαίνοντες να βγαίνουν από το ΙΧ και να χάνονται στο σκοτάδι. Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από την Καλαμπάκα και εκτιμά ότι είναι μεγάλες οι πιθανότητες να πρόκειται για δραπέτες.


Λίγο αργότερα, σε κοντινή περιοχή, αντιμέτωπο με τους έξι αγνώστους ήρθε ένα ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο και κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή, όταν ένας από τους αγνώστους έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου.


Την ίδια ώρα, σοβαρά ερωτήματα για το τι ακριβώς συμβαίνει στις φυλακές Τρικάλων προκαλεί το γεγονός ότι μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο κελί του Παν. Βλαστού την Κυριακή βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα ενώ σε τέσσερα ακόμα κελιά βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών.


Η αντιπαράθεση μεταξύ των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών σχετικά με τις ευθύνες που υπάρχουν στην ομαδική απόδραση συνεχίζεται αμείωτα. Δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής μαρτυρίες εξωτερικών φρουρών ότι οι δραπέτες είχαν όπλα και πυροβολούσαν εναντίον των φυλακίων, είπε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας μιλώντας στο MEGA.


Προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απόδραση των 11 κρατουμένων διέταξε την Κυριακή ο εισαγγελέας Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...