Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αμερικανικό πρακτορείο φέρνει τουρίστες στην Αθήνα για να «ζήσουν» την ελληνική κρίση και οργή

Ποια Ακρόπολη, ποια ελληνική κουζίνα, ποιο ελληνικό γλέντι; Το εξειδικευμένο στις θεματικές ξεναγήσεις πρακτορείο Context προτείνει τρίωρη ξενάγηση στην Αθήνα με θέμα την κρίση. Η τιμή είναι 70 ευρώ για την ομαδική ξενάγηση και 305 για προσωπική!

Το πρακτορείο υπόσχεται επίσκεψη στα σημεία της Αθήνας όπου ξεδιπλώθηκε το αθηναϊκό δράμα «προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τις πραγματικές αιτίες και τις συνέπειες μίας από τις μεγαλύτερες οικονομικές καταστροφές των πρόσφατων ετών».

Η ξενάγηση αρχίζει από το κέντρο της Αθήνας και «το επίκεντρο της κρίσης: την Πλατεία Συντάγματος, μπροστά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Εδώ θα αποκτήσουμε μια εικόνα για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και για το πώς χειρίστηκαν την ελληνική κρίση οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 2009 και μετά. Θα δούμε όμως και το σημείο από όπου ξεκίνησαν οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις εναντίον της λιτότητας».

Την ξενάγηση κάνει ο Αντώνης Παππάς (Tony Pappas) οικονομικός σύμβουλος σε ιδιωτικές εταιρείες και ερευνητής διαφορετικών οικονομικών μοντέλων. Οι επόμενες ξεναγήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 26 Φεβρουαρίου, 1,5,8,12 Μαρτίου
 
 
 
 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...