Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Θρίλερ στη Λαμία με τη δολοφονία 45χρονου – Οι αρχές ανακρίνουν τη σύζυγο του

Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο στη Λαμία μετά από τη δολοφονία 45χρονου πατέρα δυο μικρών παιδιών, ενώ η αστυνομία αναζητεί στοιχεία προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις για ληστεία έπεσαν στο κενό και πλέον οι αρχές κάνουν λόγο για στυγερή δολοφονία.

Η σύζυγος του θύματος κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο και ανακρίνεται για την υπόθεση. Ο δράστης ή οι δράστες του εγκλήματος προσπάθησαν να σκηνοθετήσουν ένα σκηνικό ληστείας, μέσα στο σπίτι του θύματος, αφού μετά τη δολοφονία του άτυχου 45χρονου, άνοιξαν κάποια συρτάρια και προκάλεσαν μία ακαταστασία πετώντας ρούχα και αντικείμενα στο πάτωμα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 45χρονος δολοφονήθηκε χθες τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόταν, λίγες ώρες μετά το πάρτι γενεθλίων της 42χρονης συζύγου του.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ περιμένουν τη νεκροψία νεκροτομή και τις απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να πέσει φως σε αρκετά γκρίζα σημεία της υπόθεσης. Την ίδια ώρα αναζητούν και το φονικό όπλο, που πιθανότατα είναι κάποιο σφυρί η ακόμα και σκεπάρνι.

Ο αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακρίνουν από χθες το πρωί τη σύζυγο του 45χρονου μαζί με τους γονείς της, προκειμένου να μάθουν πληροφορίες για την προσωπική ζωή τους θύματος και για το αν είχε με κάποιον προσωπικές διαφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...