Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Εκατοντάδες κιλά κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε διάφορες περιοχές σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου

Τελειωμό δεν έχουν τα φορτία αλβανικών ναρκωτικών που εντοπίζονται στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Μετά τον εντοπισμό χθες στο Πλαίσιο Θεσπρωτίας 159,2 κιλών κάνναβης που μετέφερε 42χρονος Έλληνας, άλλα δύο μεγάλα φορτία, έπεσαν στο «δόκανο» των αστυνομικών. Εκείνο που ανησυχεί τους πάντες, είναι πόσα άλλα φορτία προωθούνται στο εσωτερικό της χώρας, χωρίς να γίνουν αντιληπτά. Οι Αλβανοί έχουν πληροφορηθεί ότι στην Ήπειρο έχει αποδυναμωθεί η δύναμη των αστυνομικών, δεκάδες των οποίων στάλθηκαν στην Θράκη για την παρεμπόδιση λαθρομεταναστών στην χώρα και έχουν αυξήσει τις αποστολές ναρκωτικών στην Ελλάδα.

Στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας εντοπίστηκε «καβάτζα», που περιείχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί εντόπισαν σημείο απόκρυψης ναρκωτικών, σε αγροτική περιοχή, όπου βρήκαν, ανάμεσα σε θάμνους και χόρτα, οκτώ 8 ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 205 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 244 κιλών. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών θα παραλάμβανε, με αυτοκίνητο, 21χρονος Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Επίσης συνελήφθη σήμερα στο 8ο χλμ της εθνικής Οδού Κακαβιάς – Ιωαννίνων, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, ένας 26χρονος Αλβανός, ο οποίος θα παραλάμβανε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από άτομο το οποίο αναζητείται. Κατασχέθηκαν 108 κιλά περίπου κάνναβης, ένα πολεμικό όπλο τύπου «Καλάσνικοφ» και ένα αυτοκίνητο. Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και ενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...