Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πέντε πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων θετικοί στον IHV

Πέντε πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων, οι οποίες εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ τις προηγούμενες εβδομάδες, βρέθηκαν και αυτοί θετικοί στον ιό HIV, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ακόμη ότι συνολικά 6.000 άνδρες έχουν έρθει σε επικοινωνία με το ΚΕΕΛΠΝΟ ζητώντας να ελεγθούν και ότι από τους 100 ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί σε άνδρες, για πέντε το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο κ. Λοβέρδος παραχώρησε Τετάρτη συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας τόνισε ότι έχουν αυξηθεί κατά δέκα φορές οι εξετάσεις για AIDS που πραγματοποιούνται σε ιδιωτικά εργαστήρια της Αθήνας.

Ο γενικός διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ ανακοίνωσε ότι επτά ακόμη οροθετικές ιερόδουλες εντοπίστηκαν την Τρίτη, με τον συνολικό αριθμό των οροθετικών γυναικών να ανέρχονται πλέον στις 31.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) συνεχίζει τους ελέγχους στο Κέντρο Αλλοδαπών (Πέτρου Ράλλη) σε άτομα που εκδίδονται σε υπαίθριους χώρους στο κέντρο της Αθήνας, κατ' εφαρμογή της υγειονομικής διάταξης «Ρυθμίσεις που αφορούν τον περιορισμό της διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...