Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Κάηκαν ζωντανά πέντε αδερφάκια στην Αγγλία

 Κάηκαν ζωντανά πέντε αδερφάκια στην Αγγλία
  Πέντε αδερφάκια από 5 έως 10 ετών κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, στο Ντέρμπι της κεντρικής Αγγλίας, ενώ άλλο ένα αδελφάκι τους νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Η αστυνομία του Ντέρμπι συνέλαβε μια γυναίκα που θεωρείται ύποπτη για το θάνατο των πέντε παιδιών.

Σύμφωνα πάντα με έναν εκπρόσωπο των αστυνομικών αρχών, ένα παιδί ηλικίας 13 ετών έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ δύο ενήλικοι, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες, έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Η γυναίκα που έχει συλληφθεί είναι 28 ετών αλλά η αστυνομία δεν διευκρίνισε τι σχέση είχε με την οικογένεια. Οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο για το πώς ξεκίνησε η φωτιά.

Ο πατέρας της οικογένειας, ο Μικ Φίλποτ, προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά του που είχαν παγιδευτεί στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Ο Φίλποτ είχε γίνει γνωστός το 2007 μέσω του λαϊκού Τύπου επειδή είχε αρνηθεί να πιάσει δουλειά μολονότι λάμβανε οικογενειακά επιδόματα για 17 παιδιά. Ο ίδιος ζητούσε από τις αρχές να του παραχωρήσουν ένα μεγαλύτερο σπίτι για να ζήσει εκεί πιο άνετα με τη σύζυγό του, τη φίλη του και οκτώ από τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...