Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Δεν έχει τέλος η κόντρα Παπαρίζου – Μαυρίδη

Με την επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου στην Αθήνα, ο πόλεμος εξωδίκων που έχει ξεκινήσει με τον πρώην σύντροφό της Τόνι Μαυρίδη για τις οικονομικές τους διαφορές, αναζωπυρώνεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», το πρώην ζευγάρι δεν έχει να χωρίσει μόνο το σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί, αλλά και μια εταιρεία στην οποία ο Τόνι έχει ποσοστά. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα την Έλενα και τον Τόνι χωρίζει επίσης και μια χρηματική διαφορά που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται, η τραγουδίστρια είχε ζητήσει να συναντηθούν σε ουδέτερο έδαφος, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να μοιράσουν δίκαια την κοινή τους περιουσία. Η πλευρά του Τόνι πάλι εστιάζει σε δύο βασικά ζητήματα που σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τόνι Μαυρίδη είναι πολύ σημαντικά. Λέει λοιπόν ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία της Έλενας Παπαρίζου στον λογιστικό έλεγχο της εταιρείας και θεωρεί ότι η τακτική της τραγουδίστριας είναι προσχηματική.

Η Έλενα από την πλευρά της, θεωρεί απίθανο να βρίσκεται στη Σουηδία και από αυτή την απόσταση να ελέγχει τα όσα αφορούν τις διαφορές που έχει με τον πρώην σύντροφό της. Υποστηρίζει επίσης ότι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της επέτρεπαν να βρίσκεται στην Ελλάδα για να απαντήσει στα εξώδικα που της έστελνε ο Τόνι και θεωρεί ότι ο πρώην σύντροφός της έπρεπε να το είχε σεβαστεί και να μην είχε τραβήξει το σχοινί.

Πάντως τώρα που επέστρεψε στην Ελλάδα σκοπεύει να συναντηθεί με τον δικηγόρο και το λογιστή της και να απαντήσει δυναμικά σε όσα της προσάπτει ο πρώην της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...