Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Το απαγορευμένο sex tape γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας μοσχοπουλάει

Οι δικηγόροι της Τουλίσα Κοντόσταβλος παλεύουν μάταια να κατεβάσουν το sex tape από το διαδίκτυο και η ίδια επιμένει πως είναι ψεύτικο. Κρίμα που ο ξάδελφος της επιμένει πως αναγνωρίζει και την πρωταγωνίστρια και το αντρικό μόριο που πρωταγωνιστεί σε αυτό.

Η Τουλίσα Κοντόσταβλος (βαφτιστικό Τούλα) δεν είναι πρώτο όνομα στην Ελλάδα. Αλλά στην Αγγλία την ξέρουν και οι πέτρες, ένεκα της θητείας της στο hip hop group N-Dubz και, κυρίως, λόγω του Χ-Factor το οποίο παρουσιάζει.

Την πραγματική όμως «αποθέωση» την γνώρισε χθες το βράδυ, όταν είδε ένα website να ανεβάζει το επτάλεπτο sex tape που είχε φτιάξει με το πρώην σύντροφό της τρία χρόνια πριν. Και να το πουλάει στην ευτελή τιμή των πέντε ευρώ ανά download.

Οι στρατιές δικηγόρων της ενεργοποιήθηκαν άμεσα και το website κατέβηκε. Αλλά οι εικόνες είχαν ήδη διαρρεύσει. Το twitter πήρε φωτιά και ξεκίνησε η καθιερωμένη συζήτηση για το κατά πόσο είναι αληθινό.

Η ίδια το αρνήθηκε κατηγορηματικά, παρόλο που -όπως έγραψε η εφημερίδα Sun- το συγκεκριμένο sex tape (που δείχνει μια ξανθιά να κάνει στοματικό έρωτα σε ένα άντρα) κυκλοφορούσε στην αγορά από τον Αύγουστο, με αρχική τιμή 600.000 ευρώ.

Το τελικό χτύπημα ήρθε πριν από λίγες ώρες, από τον ξάδελφο της Τουλίσα (βαφτιστικό όνομα Τούλα) Ντάπι, μέλος του συγκροτήματός της, που για κάποιο αψυχολόγητο λόγο θεώρησε σκόπιμο να βγει το πρωί στο twitter και να δηλώσει πως ναι, εκείνος και μόνο εκείνος, αναγνωρίζει τους πρωταγωνιστές του επίμαχου βίντεο.

Συγκεκριμένα διευκρίνησε πως εκείνος και ο Φρέιζερ (πρωταγωνιστής του βίντεο και έτερο μέρος του συγκροτήματος) έχουν «κάνει σεξ ταυτόχρονα με τόσες groupies» που αναγνωρίζει το αντρικό μόριο που βλέπει μπροστά του.

Λίγες ώρες αργότερα, ανασκεύασε την δήλωσή του λέγοντας πως απλά λέει βλακείες επειδή έχει πολύ χρόνο στην διάθεσή του, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, το sex tape θα κάνει θαύματα για την εικόνα της Ελληνοκύπριας τραγουδίστριας. Όπως συνέβη και με το προηγούμενο σκάνδαλο που εκείνη προκάλεσε, όταν ο δονητής της άρχισε να δονείται μπροστά στους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο του Μαιάμι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...