Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» άλλοι δύο πρώην βουλευτές της ΝΔ

Την προσχώρηση στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» της διαγραμμένης βουλευτή της ΝΔ, Μίκας Ιατρίδη, προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος ενώ, όπως είπε, αναμένεται και η προσχώρηση του Π. Μελά. Στο κόμμα προσχωρεί ο επίσης διαγραμμένος από τη ΝΔ βουλευτής Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με επιστολή του. Την προσχώρηση του Πέτρου Μαντούβαλου στο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε την Τρίτη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM ο κ. Καμμένος διευκρίνισε πως το κόμμα θα αριθμεί συνολικά εννέα βουλευτές. Όπως επισήμανε, «στις 2 το μεσημέρι με ειδοποίησε η Μίκα Ιατρίδη ότι θέλει να έρθει κοντά μας, στους 'Ανεξάρτητους Έλληνες' και ο κ. Μελάς έχει πει στον Πειραιά ότι θα είναι μαζί μας»..

Ανέφερε ότι δεν θεωρεί κρίσιμο εάν θα συγκεντρωθούν 10 βουλευτές, για να σχηματίσει Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ ερωτηθείς για τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες συζητά με τον Γ. Δημαρά, ανέφερε: «Συνομιλούμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε συμφωνήσει».

Υπογράμμισε ότι περίπου 28 κινήματα συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος και θα συνεργαστούν, ενώ πρόσθεσε ότι μπορεί να υπάρξουν προεκλογικές συνεργασίες και συμμετοχή στα ψηφοδέλτια όσων συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη, ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο που προέρχονται.

Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του κόμματος, που θα περιλαμβάνει «συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένες λύσεις» για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές.

Στο ΛΑΟΣ ο Π. Μαντούβαλος

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε σήμερα την προσχώρηση του Πέτρου Μαντούβαλου στο κόμμα του. Ο κ. Καρατζαφέρης καλωσόρισε τον κ. Μαντούβαλο στις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και πρόσθεσε: «Με τον Πέτρο γνωριζόμαστε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Συνυπήρξαμε στη Νέα Δημοκρατία. Τότε, εγώ ως πρόεδρος της ΟΚΕ Δημοσίας Τάξεως και ο Πέτρος Μαντούβαλος ως γραμματέας. Μας ενώνει εξάλλου η ίδια αγάπη για την αστυνομία, η ίδια αγάπη για την πατρίδα, η ίδια αγάπη για το χρέος προς αυτή.

Πιστεύω ότι ο Πέτρος Μαντούβαλος θα βοηθήσει με τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα να αυξήσει τον πατριωτισμό, το ενδιαφέρον για τις αρχές και παραδόσεις που πρεσβεύει και εκείνος και εγώ. Βεβαίως να πω ότι βατήρας στη καλή μας προσπάθεια είναι το 19% που πήρε ο Πέτρος Μαντούβαλος μόνος του, με τη δική μας βέβαια υποστήριξη, στο Δήμο Πειραιώς. Άρα λοιπόν έχουμε καλές αφετηρίες. Πέτρο καλώς ήλθες».

Από την πλευρά του, ο Π. Μαντούβαλος δήλωσε: «Η παρουσία μου εδώ οφείλεται στην πολύ ευγενική και τιμητική για μένα πρόσκληση του κ. Καρατζαφέρη, του προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, για το οποίο τον ευχαριστώ πάρα πολύ.

Η επόμενη Βουλή, μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα, φαντάζομαι, προεκλογική και ευπρεπή διαδικασία, στην οποία θα μετέχουμε ισχυρά, θα βγάλει μια Βουλή, η οποία καλείται να αποφασίσει για πολύ σημαντικά θέματα. Φιλοδοξία μου, ταπεινή μου επιθυμία είναι, μέσα από αυτή τη διαδικασία, να είμαι παρών στο να μπορέσουμε, με ειλικρινή και πατριωτικό τρόπο, όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του ελληνικού λαού που αρκετά ταλαιπωρήθηκε, αρκετά βασανίστηκε, αρκετά προδόθηκε. Και γι' αυτό, με χαρά, θα είμαι σε αυτό το νικηφόρο αγώνα για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας. Χαρούμενα παρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...