Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες αυτών που συμμετείχαν στα επεισόδια στο ΟΑΚΑ


 Φωτογραφίες αυτών που συμμετείχαν στα επεισόδια προτίθεται να βγάλει στη δημοσιότητα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως φέρεται να δήλωσε στο υπουργικό συμβούλιο τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα κουκουλοφόρων εμφανίστηκε στην εξέδρα των επισήμων.

Εν τω μεταξύ, βαριές κατηγορίες για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα, μεταξύ των οποίων κατοχή εκρηκτικών υλών, άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας κατά των 23 ατόμων που συνελήφθησαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ.

Από τους 23 συλληφθέντες άλλοι παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή και άλλοι στο αυτόφωρο.

Την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να διαταχθεί από την Εισαγγελία προκαταρκτική έρευνα που θα αφορά τις φθορές στο γήπεδο και την οργάνωση των επεισοδίων.

Φωτογραφίες με μερικά από τα πολεμοφόδια που χρησιμοποίησαν οι χούλιγκαν χθες στο ΟΑΚΑ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Βόμβες μολότοφ, πέτρες, καπνογόνα, φωτοβολίδες, κροτίδες, ακόμα και μπιτόνια με βενζίνη χρησιμοποίησαν οι οπαδοί εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίες.

Οι χούλιγκαν επιτέθηκαν, τόσο πριν από την έναρξη, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα με σφοδρότητα, κατά των αστυνομικών δυνάμεων, σπάζοντας τα κιγκλιδώματα και πετώντας βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ για τα χθεσινά έκτροπα στο ΟΑΚΑ

Για πολλοστή φορά η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε αηδιασμένη να εκτυλίσσονται ακραία φαινόμενα βίας εντός αγωνιστικών χώρων. Η Πολιτεία και οι αρχές αμήχανες μπροστά στα φαινόμενα αυτά, επαναλαμβάνουν ότι το μαχαίρι θα φτάσει και πάλι στο κόκκαλο. Ας αντιληφθούν επιτέλους ότι όσο χαϊδεύουν τα αυτιά των χουλιγκάνων, τόσο θα συνεχίζεται η κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το πιο αγαπημένο λαϊκό άθλημα πεθαίνει και η Πολιτεία αμέτοχη παρακολουθεί το θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...