Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ελευθερία Σιφναίου: Το super model που...δημιουργεί βαπτιστικά αξεσουάρ

Η Ελευθερία Σιφναίου, η πρώτη νικήτρια του Miss Europe Face έχει «μαγέψει» με το περπάτημα της στις πασαρέλες στο παρελθόν. Και έκανε μια, μοναδική, διεθνή καριέρα. Σήμερα είναι μανούλα και έχει στραφεί στη δημιουργία βαπτιστικών αξεσουάρ.

«Από παιδί καθόμουν με τις ώρες και καταπιανόμουν με χειροποίητες δημιουργίες. Χανόμουν μέσα στον κόσμο των υλικών μου και των χρωμάτων, και το απολάμβανα. Πάντα πάντρευα τα υλικά και τις τεχνικές μεταξύ τους. Απ' όσο με θυμάμαι, λίγο πιο μετά, στην εφηβική ηλικία, κάθε λίγο και λιγάκι άλλαζα τη θέση των επίπλων του δωματίου μου και σχεδόν ανά εβδομάδα έφτιαχνα καινούργια κολάζ και τα έβαζα στους τοίχους. Περνώντας τα χρόνια, μεγαλώνοντας, ταξίδεψα, έμεινα στο εξωτερικό δοκιμάζοντας σχολές και πανεπιστήμιο στο Μιλάνο. Με το μικρόβιο το καλλιτεχνικό μέσα μου να με γαργαλάει, ωθήθηκα στον χώρο της μόδας. Δούλεψα ως μοντέλο στο εξωτερικό και πιο πολύ στην Ελλάδα.

Τελείωσα σπουδές marketing και αυτό το διάστημα βρίσκομαι προς την ολοκλήρωση των σπουδών στο interior design». Όσο για το πώς ξεκίνησε με τις βαπτιστικές δημιουργίες δήλωσε στην Espresso: «To 2004 γέννησα τον Κωνσταντίνο και με αφορμή αργότερα, το 2006, τη βάφτισή του, ξεκίνησε και όλο το σκηνικό με τη διοργάνωση μιας βάπτισης, ενός γάμου, ακόμη κι ενός παιδικού πάρτι. Βέβαια το κομμάτι που με ώθησε να σκεφτώ να ασχοληθώ με αυτόν τον χώρο ήταν το δημιουργικό. Η μέρα της βάφτισης του Κωνσταντίνου ήταν ένα όμορφο, χαλαρό πάρτι, στο οποίο πέρασαν αξέχαστα μικροί και μεγάλοι. Τα χειροποίητα είδη που έφτιαξα για τη βάφτιση τα είχα εμπνευστεί από τον ίδιο και από εκείνη τη στιγμή όλα αυτά που φτιάχνω τα βάφτισα "Created by Eleftheria Sifnaiou". Κάπως έτσι, λίγο αργότερα ξεκίνησε και η "Passion Fruit"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...