Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Με ποιό κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος ο Νεκτάριος Σφυράκης;


Ο γνωστός τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης , αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να κατεβεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη και την Δημοκρατική Συμμαχία .

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του, η Μάγδα Τσέγκου, εξέφρασε τον γενικότερο προβληματισμό του "για τις εξελίξεις και τα λάθη του παρελθόντος και το τι μπορεί να αλλάξει από εδώ και πέρα" .

Ο 44χρονος τραγουδιστής, έρχεται καθημερινά σε επαφή με πολίτες κάθε ηλικίας και κυρίως νέους ανθρώπους που τον ακολουθούν στα μουσικά βήματα του , καθώς δεν έχει σταματήσει να εργάζεται παρά την κρίση και τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει ο τόπος .

Κάθε Σαββατοκύριακο σε Αττική και περιφέρεια εκφράζεται, δημιουργεί και τραγουδάει σε ροκ χώρους.

"Πήρα την απόφαση αυτή γιατί νιώθω την ανάγκη να προσφέρω και εκτός σκηνής ,με ένα καθαρό βλέμμα και με διάθεση για να αλλάξω και να βάλω και εγώ ένα μικρό πετραδάκι προκειμένου να χτίσουμε κάτι νέο, διαφορετικό, φρέσκο που θα μείνει στην νέα γενιά που ακολουθεί."

Η δικηγόρος του, ήταν αυτή που τον παρότρυνε και η επικοινωνία που είχε με την πρόεδρο του κόμματος την κυρία Μπακογιάννη ήταν για εκείνον καθοριστικός παράγοντας για την τελική του απόφαση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...