Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Βενιζέλος: Αρχίζουμε μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό [βίντεο]

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε από την Ιπποκράτους ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας πως το κόμμα κάνει πλέον μία νέα αρχή.

 «Σήμερα επανιδρύθηκε η σχέση του ΠΑΣΟΚ με τους πολίτες», τόνισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλώνοντας, ταυτόχρονα συγκινημένος από την συμμετοχή των μελών, στελεχών και φίλων του Κινήματος στις εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής προέδρου από την βάση.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος από την συμμετοχή των απλών πολιτών προσθέτοντας ότι αυτοί οι άνθρωποι που νιώθουν την κρίση στο πετσί τους, ξέρουν πως το ΠΑΣΟΚ έδωσε ένα αγώνα εθνικής επιβίωσης και τώρα δίνει τον αγώνα για την ανάκαμψη της χώρας και την έξοδό της από την κρίση.

    Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν, τους απόδημους Έλληνες καθώς και τον Γιώργο Παπανδρέου για την προσφορά του στην παράταξη αλλά και την σημερινή δήλωση στήριξης της νέας ηγεσίας του Κινήματος.

 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι οι σημερινές εσωκομματικές διαδικασίες, τις οποίες χαρακτήρισε «μεγάλη άσκηση πολιτικής και οργανωτικής ετοιμότητας», έστειλαν το μήνυμα πως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ» και πως είναι εφικτός ο στόχος για «πρωτιά» στις εθνικές εκλογές, έτσι ώστε το Κίνημα να έχει καταλυτικό λόγο στις εξελίξεις.

Πρόσθεσε ότι ο λαός θέλει ασφάλεια και σταθερότητα, γνώση της αλήθειας και συναίσθηση ότι οι θυσίες κατανέμονται δίκαια, συμπληρώνοντας ότι ο λαός θέλει ισχυρή προοδευτική διακυβέρνηση.

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι έχει πλήρη συνείδηση των διαπραχθέντων λαθών και ότι είναι γνώστης της δυσαρέσκειας, της πίκρας, και των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, προσθέτοντας από την άλλη ότι η Ελλάδα έχει και πάλι ελπίδα υπό την προϋπόθεση να γίνει πολύ δουλειά από όλους.

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη μιας συλλογικής προσπάθειας, από την οποία δεν θα μείνει εκτός ουδείς, για την ανασυγκρότηση της παράταξης και της χώρας.
Αμέσως μετά το «διάγγελμα» τού Ευάγγελου Βενιζέλου, ο νέος πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου ο τέως πρωθυπουργός να τον συγχαρεί για την ανάληψη της προεδρίας αλλά και να συζητήσουν για το μέλλον της παράταξης.
Αύριο στις 12 το μεσημέρι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πλέον θα περάσει την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου προκειμένου να συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια. Ενώ στη 1 μ.μ. θα επισκεφτεί και τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Στις 3.30 μ.μ θα γίνει η επίσημη τελετή παράδοσης από τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...