Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ευθεία πολιτική παρέμβαση του Δ. Δασκαλόπουλου

Ευθεία πολιτική παρέμβαση έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, καλώντας το λαό να αποδοκιμάσει τα κόμματα της σταλινικής και μηδενιστικής αριστεράς που οδηγούν (όπως είπε) τη χώρα έξω απ΄ την Ευρώπη όπου πρόσθεσε υπάρχει μόνο το χάος και η οριστική φτώχεια. 

Ο κ. Δασκαλόπουλος τάχθηκε επίσης κατά της δημιουργίας κυβέρνησης τεχνοκρατών μετά τις εκλογές σημειώνοντας ότι χρειάζονται τα κόμματα να αναλάβουν την ευθύνη και να επιδείξουν πολιτική βούληση για την εφαρμογή των αλλαγών που προβλέπει το μνημόνιο.
 
«Είναι η ώρα να μιλήσει ο λαός, πέρα από τις στενές κομματικές επιλογές οι επερχόμενες εκλογές έχουν το χαρακτήρα του δημοψηφίσματος. Όχι υπέρ ή κατά του μνημονίου όπως θα ήθελαν μερικοί. Το πραγματικό διακύβευμα είναι Ευρώπη ή χάος. Μέσα στην Ευρώπη η δοκιμασία που περνάμε μπορεί να ξεπεραστεί, έξω από την Ευρώπη η φτώχεια θα είναι οριστική» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Σχολιάζοντας την απεργία της ΠΝΟ ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε ότι η ΠΝΟ δεν ενδιαφέρεται αν βουλιάζει το καράβι της χώρας και αγωνίζεται για να αυξήσει τα προνόμιά της, προσθέτοντας ότι οι κινητοποιήσεις είναι πρόκληση για τους εργαζόμενους που χάνουν τη δουλειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...