Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μπέζος, Μάινας, Καράντη, Χατζησάββας, Ζουγανέλης, Αρβανίτη, Κουτσομύτης, Κοταμανίδου, Γεωγλερής κ.α star ψηφίζουν ΔΗΜΑΡ!

Η δημοσκοπική άνοδος της Δημοκρατικής Αριστεράς στο εντυπωσιακό 18% έχει οδηγήσει αρκετούς πολιτικοποιημένους καλλιτέχνες αλλά και φερέλπιδες πολιτικούς να στραφούν προς το κόμμα του Φώτη Κουβέλη), κάτι που προκαλεί αν μη τι άλλο ικανοποίηση στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Ηδη έχουν αρχίσει να κλείνουν τα πρώτα ονόματα για τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, ενώ όσον αφορά τον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο περισσότεροι εκπρόσωποί του θα δηλώνουν ακόμη εντονότερα τη συμπαράστασή τους στο κόμμα. Οι περισσότεροι μάλιστα από τους υποστηρικτές καλλιτέχνες προέρχονται από τον χώρο της έβδομης τέχνης.
  
Οπως μαθαίνουμε, προ ημερών υπήρξε συνάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέα Παπαδόπουλου με τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Μπέζο, ο οποίος είναι έτοιμος να συμβάλει στον αγώνα. Ανάλογη στήριξη προς τη Δημοκρατική Αριστερά υπάρχει επίσης από τον ηθοποιό Στέλιο Μάινα, την Κοραλία Καράντη, τον Μηνά Χατζησάββα, τον Γιάννη Ζουγανέλη, την Μπέτυ , τον Κώστα Κουτσομύτη, την Εύα Κοταμανίδου, αλλά και τον Γιώργο Γεωγλερή. Και όπως λένε από το κόμμα, έπεται συνέχεια, καθώς οι επαφές συνεχίζονται.

Ο ίδιος ο κ. Κουβέλης, ο οποίος πριν από μερικά εικοσιτετράωρα επισημοποίησε την εκλογική συνεργασία με στελέχη του λεγόμενου εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ όπως είναι ο Νίκος Μπίστης, τηρεί καθαρά αντιμνημονιακή στάση και δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει το νέο μνημόνιο. Σημειώνει δε, ότι «τα νέα επώδυνα μέτρα, που θα διαφοροποιήσουν δραματικά την καθημερινότητα των Ελλήνων, δεν ήταν μονόδρομος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δημοκρατική Αριστερά θα κατεβάσει στις εκλογές μεταξύ άλλων την πανεπιστημιακό Μαρία Ρεπούση (στην Α' Πειραιώς) που είχε ξεσηκώσει σάλο με το βιβλίο Ιστορίας, τον συγγραφέα Γιάννη Κακουλίδη (στη Β' Πειραιώς), την πρώην βουλευτή Μίνα Ξηροτύρη στην (Α' Θεσσαλονίκης), τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ Παναγιώτη Παναγιώτου (στη Β' Αθήνας), τον αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιάννη Ζουμπουλάκη (στη Μαγνησία) και βέβαια τον νυν βουλευτή Θανάση Λεβέντη (στην περιφέρεια Αττικής).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...