Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

MadWalk: Ο Σάκης Ρουβάς σε κοινή εμφάνιση με μια transexual

Οι προετοιμασίες για το MadWalk βρίσκονται στην τελική ευθεία και ο Σάκης Ρουβάς αναμένεται να κάνει- όπως πάντα- μια εμφάνιση που θα συζητηθεί πολύ. Αυτή τη φορά όμως ετοιμάζει μια διεθνή, άκρως ανατρεπτική- και για κάποιους ιδιαίτερα προκλητική- συνεργασία επί σκηνή! 
Τη στιγμή που πολλοί αναρωτιούνται τι θα κάνει στην εμφάνιση του ο, παγκόσμιας φήμης, Έλληνας performer για δεύτερη φορά στο Madwalk, έρχεται από την Νέα Υόρκη η πιο hot transexual τραγουδίστρια Nomi Ruiz των Jessica 6, που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην Αμερικάνικη και Ευρωπαïκή μουσική βιομηχανία, με την επιτυχία White Horse, για να βρεθεί μαζί με τον Σάκη στη σκηνή-πασαρέλα και να τραγουδήσουν ένα τραγούδι που δημιούργησε αποκλειστικά για αυτούς ο πρωτοποριακός μουσικός παραγωγός, Eliot.

Τον άκρως εκρηκτικό μουσικό συνδυασμό επιμελείται ενδυματολογικά ο ανατρεπτικός και πολύ ταλαντούχος σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος. Στο show θα κάνει guest εμφάνιση η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία λίγες μέρες πριν είχε κυρίαρχο ρόλο στη Γαλλική Εβδομάδα Μόδας ως μοντέλο του Jean Paul Gaultier σε ένα show αφιερωμένο στο στυλ της Έιμι Γουάινχαουζ.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε το Σάββατο με άκρα μυστικότητα σε στούντιο της Αθήνας, και όσοι το έχουν ακούσει λένε ότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία που θα απογειωθεί με την κοινή - και πολύ σέξι- εμφάνισή τους στη σκηνή την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.  Εξάλλου η Nomi αποτελεί πλέον διεθνές fashion icon αφού συνεργάζεται με τον προσωπικό στυλίστα της Lady Gaga!

Το τραγούδι του Σάκη και της Nomi θα κυκλοφορήσει μάλιστα σε όλο τον κόσμο μετά την πρώτη εμφάνιση στο Madwalk!
Yupi
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...