Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Χαλκίδα: Τον παράνομο δεσμό πρόδωσε η τσιγγουνιά του και τα email...

Ακριβά πλήρωσε την τσιγκουνιά του ένας νεαρός στη Χαλκίδα, αφού η «αρρώστια» του είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ο παράνομος δεσμός του. Ο άντρας εδώ και αρκετό καιρό απατούσε τη σύζυγό του με μια παντρεμένη γυναίκα, με την οποία, λόγω της τσιγκουνιάς του, δεν  επικοινωνούσε μέσω τηλεφώνου, αλλά μόνο μέσω μηνυμάτων στο Διαδίκτυο. Τα άκρως ερωτικά του ηλεκτρονικά ραβασάκια έπεσαν όμως στην αντίληψη της συζύγου του. Η γυναίκα άνοιξε τον υπολογιστή και βρήκε εκατοντάδες μηνύματα που αντάλλαζε σε καθημερινή βάση ο άντρας της με την ερωμένη του κι έτσι αποφάσισε να τον παρακολουθήσει για να τον πιάσει επ’ αυτοφώρω.

Την επόμενη ημέρα τον παρακολούθησε και τον είδε να μπαίνει σε μια καφετέρια, όπου τον περίμενε η γυναίκα που του είχε κλέψει το μυαλό. Σε έξαλλη κατάσταση η απατημένη σύζυγος εισέβαλε στο κατάστημα, όπου ακολούθησαν τραγελαφικές στιγμές. Οι δυο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια, ενώ σφαλιάρες εισέπραξε και ο νεαρός άντρας.

Τελικά οι θαμώνες του καταστήματος μπήκαν στη μέση και κατάφεραν να τους ηρεμήσουν προς στιγμήν. Ωστόσο το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί.

Αμέσως μετά η απατημένη σύζυγος φρόντισε να ενημερώσει και τον σύζυγο της ερωμένης για τα καμώματά της. Έτσι και τα δύο ζευγάρια οδηγήθηκαν στο διαζύγιο, καθώς η σύζυγος πέταξε τον τσιγγούνη από το σπίτι, αλλά και ο απατημένος σύζυγος έστειλε τη γυναίκα του στη μάνα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...