Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Σε κωματώδη κατάσταση δύο άτομα στην Κύπρο, λόγω δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα

Δύο άτομα, μία 41χρονη και ένας 36χρονος, αλλοδαποί, βρέθηκαν χθες βράδυ στο σπίτι τους στο Κίτι αναίσθητοι και σε κωματώδη κατάσταση, από αστυνομικούς οι οποίοι... αναγκάστηκαν να σπάσουν την κλειδωμένη είσοδο του υπνοδωματίου τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23.30 χθες το βράδυ, 12χρονος από το Κίτι ανέφερε στην Αστυνομία ότι η μητέρα του βρισκόταν κλειδωμένη στο υπνοδωμάτιο της και δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμά του.

Στο σπίτι του 12χρονου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, οι οποίοι αφού διαπίστωσαν ότι όντως η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις τους, έσπασαν την πόρτα του υπνοδωματίου.

Με την είσοδο τους στο δωμάτιο οι Αστυνομικοί εντόπισαν αναίσθητους τόσο την 41χρονη γυναίκα, όσο και τον 36χρονο φίλο της, ενώ μέσα στο υπνοδωμάτιο υπήρχε ένα μεταλλικό δοχείο με αναμμένα κάρβουνα.

Ο 36χρονος και η 41χρονη μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με ασθενοφόρο, με δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου, ενώ η κατάσταση της 41χρονης που διασωληνώθηκε, θεωρείται κρίσιμη.

Την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Κιτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...