Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ο Κωστέτσος σχολιάζει την προφυλάκιση του Λάκη Γαβαλά

Την άποψή του για την περιπέτεια του Λάκη Γαβαλά, λόγω των χρεών του προς το Δημόσιο, μετά και την τρίτη σύλληψή του, εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso της Κυριακής», ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό η κατάληξη μιας εταιρείας χρόνων, με τόσο κόσμο να μένει στον δρόμο και χωρίς δουλειά τέτοιες εποχές. Σαφώς ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πώς χειρίζεται την εταιρεία του και δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη. Ίσως, αν ήταν αλλιώς η κατάσταση στην Ελλάδα, να είχα μια αντικειμενική άποψη. Όμως βρίσκω πολύ υποκριτικό, αυτοί που έχουν φάει τον άμπακο να συνεχίζουν να περνάνε ζωή και κότα σε βάρος μας και ο κάθε Γαβαλάς να είναι μέσα. Αυτό που με στενοχωρεί ιδιαίτερα είναι όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι που είναι τραγικά δύσκολο να απορροφηθούν σε κάποια άλλη εταιρεία σε αυτή την “πλέμπα” κρίσης που μας καταδυναστεύει» δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής.

1 σχόλιο:

  1. Οταν εχεις πατησει επι πτωματων, οταν χρωστας τοσα πολλα λεφτα και γυριζεις κυριος με τους μπραβους σου και νοικιαζεις διαμερισμα με πολλα λεφτα το μηνα...καλα σου εκαναν και σε εβαλαν στη φυλακη.Ο απλος κοσμακης που μπορει να χρωσταει πολυ λιγοτερα την πληρωνει περισσοτερο και πολυ σε αφησαν εξω κ.Γαβαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...