Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Βούρος: «Είμαι ο πιο φτωχός βουλευτής. Ο γιός μου είναι άνεργος»

Είμαι ο πιο φτωχός βουλευτής λέει σε συνέντευξη του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος και κάνει λόγο για για τα χρέη του, αλλά και για όσα έχασε από την ενασχόληση του με την πολιτική.

Μιλώντας στο «Down Town», ο κ.Βούρος υποστηρίζει ενώ όταν κάποιος πολίτης τον επισκέπτεται στο πολιτικό του γραφείο του ζητώντας του δουλειά, εκείνος απαντά: «Ο γιος μου έχει γυρίσει εδώ και πέντε μήνες από το μεταπτυχιακό του στο Εδιμβούργο, και δεν έχει δουλειά ούτε αυτός. Δε θα σηκώσω, όμως, ποτέ το τηλέφωνο για να βρει δουλειά -και δεν το θέλει ούτε ο ίδιος. Θα παραμείνει κι αυτός ανάμεσα στους χιλιάδες άλλους άνεργους Έλληνες επιστήμονες, μέχρι να βρει».

Αναφερόμενος στην απόφασή του να πει υπερψηφίσει το μνημόνιο και υποστηρίζει: «Προσπαθείς απλά να καλύψεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πληθυσμικό κομμάτι και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι δικαιωμάτων. Και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία έχει τρωθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Αλλά, τηρουμένων των αναλογιών, θεωρώ ότι, από τη στιγμή που μπήκαμε σε αυτό το χορό, έπρεπε να χορέψουμε στο ρυθμό που μας έπαιζε η ορχήστρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...