Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη η αδελφή του Λάκη Γαβαλά για χρέη προς το Δημόσιο

 
 ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
 
Οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 7,7 εκατομμύρια ευρώ οδήγησαν στη σύλληψη από αστυνομικούς της Οικονομικής Αστυνομίας της 50χρονης Παναγιώτας (Νότας) Γαβαλά, αδελφής του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 50χρονη παρουσιάστηκε αυτοβούλως το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου και έγινε η σύλληψή της. Σε βάρος της έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο που ανέρχονται σε 7.747.017,14 ευρώ.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η κατηγορούμενη, η οποία εμφανίζεται ως εντεταλμένη σύμβουλος εταιρείας διακόσμησης εσωτερικών χώρων, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011 απέδωσε ανακριβώς Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) ποσού 145.500,23 ευρώ, ενώ κατά τη διαχειριστική περίοδο του πρώτου διμήνου τρέχοντος έτους δεν απέδωσε Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ.) ύψους 4.282,95 ευρώ.

Σε βάρος της Παναγιώτα Γαβαλά, η οποία εμφανίζεται ως εντεταλμένη σύμβουλος και δεύτερης εταιρείας - δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ενδυμάτων και υποδημάτων - έχουν βεβαιωθεί χρέη ύψους 7.597.233,96 ευρώ.

Η δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, και η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Οι κατηγορίες που την βαρύνουν συνιστούν αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ο ΓΑΒΑΛΑΣ

Λίγες μόνο μέρες έμεινε πίσω από τα κάγκελα ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Γαβαλάς αποφυλακίζεται αύριο από τις φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας, καθώς κατέβαλε τη χρηματική εγγύηση που είχε οριστεί και την οποία έψαχνε εναγωνίως το τελευταίο διάστημα.
Ετσι, θα μπορεί να παίρνει το πρωινό του στο δωμάτιό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...