Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ο γαμπρός του Γαβαλά, οι μηνύσεις και οι υπεξαιρέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Το σίριαλ με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη προς το Δημόσιο και άλλες οικονομικές ατασθαλίες φαίνεται που έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Τον περασμένο Ιούνιο οι εργαζόμενοι στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας του γνωστού σχεδιαστή τα έχασαν όταν άκουσαν έναν απίστευτο καβγά στο γραφείο του Λάκη Γαβαλά. Οι εμπλεκόμενοι ο εκκεντρικός σχεδιαστής και ο πρώην γαμπρός του, αλλά και δεξί του χέρι στην οικονομική διαχείρηση της εταιρείας. ο λόγος για τον Κώστα Πανουσόπουλο, πρώην σύζυγο της Νότας Γαβαλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος η διαφωνία ανάμεσα στους δύο αφορούσε την οικονομική κατάρρευση της εταιρείας. Λίγες ημέρες αργότερα ο Πανουσόπουλος αποχώρησε από την εταιρεία -άλλοι λένε πως ο Λάκης Γαβαλάς τον απέλυσε- και πλέον είχε ξεκινήσει και επισήμως μία διαμάχη ανάμεσα στους δύο άντρες. Ο σχεδιαστής ήταν σε έξαλλη κατάσταση με την προδοσία, όπως αποκαλούσε την αποχώρηση του κ.Πανουσόπουλου και γι αυτό προχώρησε σε μήνυση εναντίον του, αλλά και εναντίον άλλων στελεχών της εταιρείας για κακοδιαχείριση. Συνολικά η μήνυσε στρέφεται εναντίον 18 ατόμων και αφορά υπεξαιρέσεις; δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Όλα περνούσαν από τα χέρια του Πανουσόπουλου

Πρώην εργαζόμενοι στην Λάκης Γαβαλάς Α.Ε. υποστηρίζουν πως ο Κώστας Πανουσόπουλος ήταν ο «απόλυτος άρχοντας», όλα περνούσαν από τα χέρια του. Ο ίδιος φρόντιζε πάντα να κρατάει χαμηλούς τόνους, να αποφεύγει τις φωτογραφίσεις και τις μεγάλες εκδηλώσεις. Διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ. Σύμφωνα με τη μήνυση που έχει καταθέσει ο Λάκης Γαβαλάς ο Κώστας Πανουσόπουλος, την ώρα που τα χρέη έτρεχαν και ο ΦΠΑ δεν είχε πληρωθεί, του έλεγε πως όλα κυλούν ομαλά στην εταιρεία και έφευγε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο, στη βίλα του σχεδιαστή στη Φτελιά. Φίλοι του Λάκη Γαβαλά λένε πως ο πρώην γαμπρός ήταν πάντα παρών, ακόμα και μετά το διαζύγιο, σε όλες τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, μέχρι που ήρθε ρήψη ανάμεσα στους δύο. Σήμερα επαφές δεν υπάρχουν ο Γαβαλάς είναι στη φυλακή, ο Πανουσόπουλος αγνοείται και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...