Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Oι εραστές εκβίαζαν το σύντροφό τους

Όταν οι  ερωτικές τους σχέσεις έληξαν , από τις τρυφερές στιγμές πέρασαν στον εκβιασμό...Ο λόγος για δυο άνδρες στην Κρήτη, που εδώ και καιρό ανάγκαζαν τον πρώην σύντροφο τους, να τους δίνει χρήματα για να μην αποκαλύψουν τις ιδιαίτερες ερωτικές του προτιμήσεις.

Μη μπορώντας να κάνει αλλιώς ,το θύμα του εκβιασμού ,τους έδινε τα χρηματικά ποσά που του ζητούσαν τα όποια κυμαίνονταν  σύμφωνα με πληροφορίες από 50  έως 500 ευρώ, για να μην κάνουν "βούκινο" τις ιδιαίτερες ερωτικές του προτιμήσεις στην οικογένεια και στην κλειστή κοινωνία της περιοχής από όπου κατάγεται και διαμένει.

Ο εκβιαζόμενος που απηύδησε  καθώς δεν  άντεχε πια να τον απομυζούν οικονομικά οι δυο πρώην σύντροφοι του και αφού το σκέφτηκε καλά αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία πριν μερικές ημέρες .

Πήγε στο τμήμα της περιοχής του και αφού εξιστόρησε στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβαινε .Ακόμη τους έδειξε και τα τελευταία μηνύματα που είχε λάβει στο κινητό του και στα όποια του ζητούσαν να τους δώσει 500 ευρώ .  

Σε συνεννόηση με τους αστυνομικούς πήρε στα χέρια του ένα πόσο σε  προσημειωμένα χαρτονομίσματα ενώ κλείστηκε και ραντεβού με τους εκβιαστές σε κεντρικό σημείο της περιοχής που διαμένει.

Όταν οι δυο άνδρες πρώην σύντροφοι του ,έφτασαν στο ραντεβού, το θύμα του εκβιασμού τους παρέδωσε τα χρήματα . Μόλις τα πήραν στα χέρια τους ,οι αστυνομικοί

 neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...