Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΘΡΑΣΟΣ Φιλιππίδη: Πολιτική η δίωξη μου. Στόχος να πληγεί ο Κώστας Καραμανλής

Η χθεσινή απόφαση της τουρκικής Δικαιοσύνης να αφήσει ελεύθερο τον Άγγελο Φιλιππίδη προκάλεσε… σοκ στις ελληνικές δικαστικές αρχές, και αρνητικές εντυπώσεις για την προσπάθεια διαλεύκανσης του σκανδάλου με τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για το οποίο είναι βασικός κατηγορούμενος ο πρόεδρος επικεφαλής του Τ.Τ.


Σήμερα, η Ιωάννου Μάνδρου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ προχώησε ένα βήμα παραπέρα τις αποκαλύψεις σχετικά με την υπερασπιστική γραμμή την οποία ακολούθησαν ενώπιον της τουρκικής Δικαιοσύνης οι συνήγοροι του Άγγελου Φιλιππίδη, προκειμένου να πετύχουν την αθωωτική για τον πελάτη τους απόφαση.


Σύμφωνα λοιπόν με όσα μετέδωσε η  δικαστική συντάκτρια στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Τώρα” με την Άννα Μπουσδούκου, οι συνήγοροι του Άγγελου Φιλιππίδη υποστήριξαν ότι ο πελάτης τους έχει πέσει θύμα... πολιτικής δίωξης στην Ελλάδα λόγω των “σχέσεών” του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Η Ιωάννα Μάνδρου πρόσθεσε ότι η υπερασπιστική γραμμή του Άγγελου Φιλιππίδη στηρίχτηκε ακριβώς στον ισχυρισμό ότι η εμπλοκή του στο σκάνδαλο των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είχε ως στόχευση να πλήξει τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή, είχαν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είχε καμία σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό, φαίνεται ωστόσο ότι ο Άγγελος Φιλιππίδης προσπαθεί να επενδύσει στη γνωριμία του με συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή, για να αποφύγει.. τα χειρότερα από τη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...