Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Τουρκία: Eλεύθερος ο Άγγελος Φιλιππίδης - Δεν εκδίδεται στην Ελλάδα

Απερρίφθη το αίτημα έκδοσης, γιατί η υπόθεση βρίσκεται στην προδικαστική φάση - Δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι - Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας


Ελεύθερος άνευ όρων αφέθηκε από τις τουρκικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης.


Νωρίτερα, πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ήθελαν τη δίκη του Άγγελου Φιλιππίδη στην Τουρκία να καθυστερεί εκ νέου, λόγω της απουσίας του προέδρου του δικαστηρίου.

Οι πληροφορίες αυτές, ωστόσο, ανατρέπονται από τα νέα δεδομένα. Σύμφωνα με αυτά, ο Άγγελος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η υπόθεσή του βρίσκεται στην προδικαστική φάση.

Ο ίδιος ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα, προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών και να απολογηθεί για τα «αμαρτωλά» δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...