Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο Χάρης Ρώμας και οι φίλοι του στην Ελένη Βιτάλη


ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ - ΜΠΕΣΣΥ ΜΑΛΦΑ
Ο Χάρης Ρώμας με μια παρέα ηθοποιών και καλών φίλων γιόρτασε την ονομαστική του γιορτή στο ACRO με την Ελένη Βιτάλη που δίνει ρεσιτάλ ερμηνειών σε τραγούδια-σταθμούς στην καριέρα της, με ένα πρόγραμμα που συγκινεί, ξεσηκώνει και γενικότερα προκαλεί πλούσια και όμορφα συναισθήματα.

ΒΙΤΑΛΗ - ΣΟΥΚΑΣ
Ανάμεσα στους καλούς του φίλους που τον τίμησαν με την παρουσία τους ήταν η Ρένια Λουιζίδου, η Τζόυς Ευείδη, ο Στέλιος Μάινας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσσυ Μάλφα, η Άννα Κουρή, η Αγγελική Λάμπρη και η Άννα Χατζησοφιά.

Μαζί με την Ελένη Βιτάλη και μια πλειάδα αξιόλογων τραγουδιστών, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Μελίνα Ασλανίδου, η Γιώτα Νέγκα, η Βαλέρια Κουρούπη και η Μυρτώ Ναούμ, δίνουν με τη σειρά τους τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα πρόγραμμα που ξεκινά ως μουσική παράσταση για να εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς σε γνήσιο λαϊκό πάλκο. 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ - ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ
Σε αυτό συνδράμει και η επανεμφάνιση-έκπληξη του κορυφαίου λαϊκού συνθέτη Τάκη Σούκα, που συνοδεύει τις σπουδαίες αυτές φωνές με το ακορντεόν του, στο αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες του.

«ACRO»
Ιερά Οδός 11-15, Γκάζι
Τηλ. κρατήσεων: 2103417300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...