Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Νέα συνέλευση για την πορεία της κινητοποίησής τους ζητούν οι δικηγόροι

Περίπου 200 Αθηναίοι δικηγόροι συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, διαμαρτυρόμενοι για τη μη πραγματοποίηση νέας γενικής συνέλευσης προκειμένου να εκτιμηθεί και πάλι η κατάσταση στον χώρο των δικηγόρων (απελευθέρωση επαγγέλματος, δικηγορικές εταιρείες, πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης κ.λπ.) και να καθοριστεί η πορεία του δικηγορικού σώματος.

Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από την «απεργιακή επιτροπή» που έχει συγκροτηθεί και προέρχεται από έξι συνδικαλιστικές παρατάξεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η «απεργιακή επιτροπή» κατήγγειλε τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για παράνομη και πραξικοπηματική συμπεριφορά, καθώς δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση της τελευταίας γενικής συνέλευσης (14.2.2012) για σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης σήμερα. Η επιτροπή καταδίκασε την πρακτική που τήρησε η διοίκηση του ΔΣΑ και κάλεσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Συλλόγου να συγκαλέσουν νέα γενική συνέλευση.

Παράλληλα, η επιτροπή γνωστοποίησε ότι θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ, την ερχόμενη Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012, προκειμένου να θέσει το ζήτημα της πραγματοποίησης νέας γενικής συνέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...