Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Συμπλοκή με σοβαρούς τραυματισμούς μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών στη Ρόδο


Άγρια συμπλοκή μεταξύ ελλήνων και αλλοδαπών!

Άγρια συμπλοκή, μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών (Πακιστανών και Αφγανών), με μαχαιρώματα και σοβαρούς τραυματισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δημοτικό διαμέρισμα Παραδεισίου, στο νησί της Ρόδου.

Από την συμπλοκή που έγινε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο Αφγανοί μαχαιρωμένοι στην κοιλιά και στην πλάτη ενώ ο ένας από τους Ροδίτες δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο, πιθανότητα με μεγάλο μαχαίρι ή μπαλτά.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με πολύ προσοχή το κίνητρο της άγριας αυτής συμπλοκής και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από τις καταθέσεις που θα δώσουν μέσα στις επόμενες μέρες οι εμπλεκόμενοι.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών πάντως, βρίσκονται και κρατούνται με εντολή του Εισαγγελέα Ρόδου οι τέσσερις από τους πέντε Έλληνες που συμμετείχαν στην συμπλοκή αυτή.

Ο πέμπτος που φαίνεται ότι τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στους αλλοδαπούς ενώ αυτοί βρίσκονταν μέσα στα σπίτια τους στο Παραδείσι, διαφεύγει της σύλληψης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου ο οποίος αναμένεται να ασκήσει κατηγορίες σε βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...