Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βασ. Καρράς με τους...VEGAS σε κοντρα με τις ΜΕΛΙSSES

O ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ VEGAS
Περισσότερα από 1500 άτομα συγκεντρώθηκαν παρά το βροχερό καιρό, από νωρίς στο Κτήριο 56, στην οδό Πειραιώς, για να απολαύσουν live τα αγαπημένα τους συγκροτήματα VEGAS και MΕΛΙSSES σε μια παθιασμένη μάχη. 

Τα 2 hot bands, απογείωσαν τα vibes και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν το χειροκρότημα του κοινού. Μετά από τέσσερα rounds δυναμικών performances, το συγκρότημα που ανέβασε τα πιο πολλά decibel και γνώρισε την αποθέωση των fans ήταν οι ΜΕΛΙSSES, με συνολικό σκορ 493 βαθμούς, ενώ οι Vegas έφθασαν πολύ κοντά με 489 βαθμούς.


Elena Paparizou performing in Chicago, Illinois.
ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ Image via Wikipedia
Τα 2 stages της μονομαχίας είχαν στηθεί το ένα απέναντι στο άλλο και τα συγκροτήματα τραγουδούσαν τα hits τους αλλά και μοναδικές διασκευές εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη! Ο frontman των Goin’ Through, NiVo, Νίκος Βουρλιώτης κυριάρχησε στα decks ως “διαιτητής” της μάχης, δίνοντας το δικό του στίγμα και ξεσηκώνοντας το κοινό μαζί με τον DJ Rico. Η κορύφωση της βραδιάς ήταν οι εμφανίσεις έκπληξη τόσο της Έλενας Παπαρίζου όσο και του Βασίλη Καρρά οι οποίοι ενίσχυσαν τα συγκροτήματα ως κρυμμένοι «άσοι στο μανίκι» απογειώνοντας την ατμόσφαιρα στον τελευταίο γύρο. On stage, η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε μαζί με τις ΜΕΛΙSSES, ξεσηκώνοντας το κοινό με το τραγούδι της “Baby it’s over”, no 1 τραγούδι σε μεταδόσεις για το 2011, ενώ ο μοναδικός Βασίλης Καρράς συγκλόνισε τους fans ερμηνεύοντας μαζί με τους VEGAS την μεγάλη του επιτυχία «Δεν πάω πουθενά», σημειώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία της βραδιάς (125 dBa)!

Οι νικητές της βραδιάς, οι MΕΛΙSSES, δήλωσαν αμέσως μετά «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί περάσαμε τέλεια! Αγαπάμε τους Vegas και τους ευχαριστούμε που μαζί κάναμε αυτό το μοναδικό live». Από το απέναντι stage οι VEGAS – χαμογελαστοί είπαν «Το Red Bull Soundclash είναι ένα μοναδικό event. Το χαρήκαμε πάαααρα πολύ και MΕΛΙSSES..., σας περιμένουμε του χρόνου!».

Στο ανατρεπτικό Red Bull Soundclash που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα δυναμικό παρόν έδωσαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου, που έζησαν μια ανεπανάληπτη συναυλιακή εμπειρία. Όλοι συμμετείχαν με πάθος στην ανάδειξη των νικητών: Οι ΜΕΛΙSSES έλαβαν ένα μοναδικό έπαθλο, ένα συλλεκτικό μικρόφωνο που θα γίνει το σήμα κατατεθέν των Live τους.

ΜΕΛΙSSES
Tο MTV υποστηρίζοντας το Red Bull Soundclash προσκάλεσε τους fans του όχι μόνο να είναι κριτές της μουσικής μονομαχίας αλλά και να γίνουν μέρος της πιο ανατρεπτικής τηλεοπτικής παραγωγής! Το τηλεοπτικό συνεργείο του MTV με σκηνοθέτη τον Κώστα Καπετανίδη ήταν εκεί για να μεταφέρει στη συνέχεια την κάθε στιγμή της απίστευτης μάχης στην τηλεοπτική οθόνη!

Το backstage κάλυψαν οι VJs του MTV Ναυσικά Λαλιώτη και Εστέλ παίρνοντας συνεντεύξεις από τα συγκροτήματα που αναμετρήθηκαν, αλλά και από την Έλενα Παπαρίζου που εμφανίστηκε ως guest του γκρουπ ΜΕΛΙSSES. Ακόμη, οι VJs του MTV βρέθηκαν στο “red carpet” και πήραν δηλώσεις και προβλέψεις των celebrities που ήρθαν να υποστηρίξουν τους VEGAS & ΜΕΛΙSSES.

Η εκπομπή θα προβληθεί αποκλειστικά στο MTV τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 19.00!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...