Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Νικολόπουλος: Επιχειρήθηκε ο βιασμός της Δημοκρατίας

Χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το επεισόδιο που σημειώθηκε σε βάρος του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Νικολόπουλος, επισήμανε ότι επιχειρήθηκε ο "βιασμός" της Δημοκρατίας.

"Χθες στην Κάτω Αχαΐα επιχειρήθηκε ο "βιασμός" της Δημοκρατίας. Η άρνηση του δημόσιου διαλόγου. Η παραβίαση του δικαιώματος των πολιτών στην επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο τους στο Κοινοβούλιο, με τον βουλευτή που ψήφισαν και εξουσιοδότησαν να ψηφίζει για αυτούς", σημείωσε.

Μιλώντας για το επεισόδιο ανέφερε ότι επρόκειτο για οργανωμένη επίθεση και όχι για αυθόρμητη εκδήλωση αγανακτισμένων πολιτών.

Επισήμανε ακόμη ότι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου δεν ήταν δημοκρατικοί πολίτες, αλλά "νοσταλγοί της όποιας μορφής δικτατορίας" με "φασιστική αντίληψη και μεθοδολογία βίας και τραμπουκισμού".

"Ζούμε προσχεδιασμένες και από μέρες καλά οργανωμένες επιθέσεις που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες. Οι επικεφαλής ήθελαν να στείλουν το μήνυμα ότι στην Κάτω Αχαΐα δεν λειτουργεί η Δημοκρατία και ότι αυτοί έχουν επιβάλλει τον δικό τους νόμο", προσέθεσε.

Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να απομονωθούν περιστατικά σαν τα χθεσινά, ενώ όπως σημείωσε, είναι ευθύνη όλων να περιφρουρήσουν σε όλη την προεκλογική περίοδο την δημοκρατική νομιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...