Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Έπιασαν τον φονιά που κατέσφαξε τον ταξιτζή της Χαλκίδας.

Έπιασαν τον φονιά που κατέσφαξε τον ταξιτζή της Χαλκίδας.

Ένας 35χρονος Ρουμάνος φέρεται να είναι ο δράστης της στυγνής δολοφονίας του 57χρονου ιδιοκτήτη ταξί της Χαλκίδας ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ,  που έγινε σε αγροτική περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας πριν ένα περίπου μήνα.

Ο ταξιτζής είχε βρεθεί σφαγιασμένος έξω από το ταξί του το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, αλλά τότε ο δράστης της δολοφονίας είχε διαφύγει.

Τα ίχνη που συνέλεξε η αστυνομία οδήγησαν στον 35χρονο Ρουμάνο, ο οποίος ήταν το τελευταίο πρόσωπο που επιβιβάστηκε στο ταξί του, πριν τη δολοφονία του.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία έχει προκύψει ότι προηγήθηκε έντονη λογομαχία και πάλη μεταξύ των δύο αντρών, τόσο μέσα, όσο και έξω από το ταξί, η οποία κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του ταξιτζή από πολλαπλές μαχαιριές. 
Ο Ρουμάνος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς και κρατείται προσωρινά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έχει ομολογήσει το φόνο δεν έχει, όμως, αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν να σφάξει τον Χαλκιδέο ταξιτζή και γι΄αυτό η ανάκριση συνεχίζεται.

1 σχόλιο:

  1. τι αξιζει σε αυτο το υποκειμενο που στερησε τη ζωη απο ενα συναδελφο μας την ωρα που εδινε τον αγωνα να ζησει τα παιδια του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...