Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ιωάννα Πηλιχού: Πότε σκέφτεται να παντρευτεί; Δείτε το σύντροφό της!

Η σέξι ηθοποιός που "τρέλανε" τα μηχανάκια της AGB και έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει με τη γλυκύτητά της, δεν είναι μόνη! Δείτε το σύντροφό της και τι δηλώνει για τις πιθανότητες να παντρευτεί το επόμενο διάστημα...
Σχεδόν ένα μήνα μετά το τέλος του Dancing on ice, η μεγάλη νικήτρια Ιωάννα Πηλιχού, μιλάει στο περιοδικό CIAO για τον έρωτα, τις οικονομικές δυσκολίες και τις προτάσεις που είχε μετά το σόου. Η ηθοποιός παραδέχεται πως στο πρόσωπο του αγαπημένου της, Σαράντου Γεωγλερή, έχει βρει όλα όσα έψαχνε από έναν άντρα.

 «Στον Σαράντα βρήκα αυτό που ψάχνω. Θεωρώ ότι το μυστικό για μια σχέση είναι η ειλικρίνεια» λέει η Ιωάννα Πηλιχού η οποία δεν δηλώνει φανατική του γάμου. «Δεν με έχει απασχολήσει καθόλου το θέμα. Γενικότερα, οι τύποι και όλα αυτά δεν είναι κάτι που με αφορά. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή το δω διαφορετικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν είμαι υπέρ του γάμου».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά τη συμμετοχή της στο Dancing on ice δέχτηκε πολλές προτάσεις για δουλειές και υπάρχει περίπτωση να τη δούμε σύντομα στο θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...