Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Την ερχόμενη Πέμπτη η πρεμιέρα του Ευαγγελάτου στον Σκάι

Την Πέμπτη 1η Μαρτίου θα γίνει τελικά η πρεμιέρα της νέας ενημερωτικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο.

«ΣΚΑΪ στις 8» θα είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις 19:45. όσον αφορά το περιεχόμενο σύμφωνα με το δελτίο τύπου θα περιλαμβάνει «Ειδήσεις με άποψη και γνώμες με βαρύτητα, επικαιρότητα και ανάλυση για τη νέα εποχή»

 Ο Νίκος Ευαγγελάτος πρόκειται να παρουσιάσει ένα καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο, διάρκειας μίας ώρας, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου. Ακόμα, δεν έχει αποφασιστεί αν η εκπομπή θα προβάλλεται πριν ή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, που προβάλλεται στις 21.00.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είχε αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 τον Δεκέμβριο του 2009, μετά από τρεισίμισι χρόνια στη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Αρχικά, είχε αναλάβει την παρουσίαση από κοινού με την Έλλη Στάη, όμως μετά την πολυσυζητημένη λύση της συνεργασίας της γνωστής δημοσιογράφου με το κανάλι, συνέχισε μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...