Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Σε εμπρησμό οφείλεται η μεγάλη πυρκαγιά στη καφετέρια RICH στη Γλυφάδα


Σε εμπρησμό, οφείλεται  η φωτιά σε καφετέρια στη Γλυφάδα, που κατέστρεψε, το τριώροφο κτίριο, όπου συστεγάζονταν, πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ, τα οποία δεν λειτουργούν.

Ένοπλοι κουκουλοφόροι, εισέβαλαν στην καφετέρια, τα ξημερώματα, προειδοποίησαν το συνεργείο καθαρισμού, να φύγει και περιέλουσαν το χώρο με βενζίνη, πριν, βάλουν φωτιά.Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα, σε καφετέρια με την επωνυμία «Rich», στη συμβολή των οδών Ζησιμοπούλου και Λαζαράκη, στη Γλυφάδα.

Η καφετέρια βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφου κτιρίου και πάνω από το κατάστημα, βρίσκονται τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ. Από τη φωτιά καταστράφηκε η καφετέρια, ενώ υπέστησαν ζημιές ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος του κτιρίου.

Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αφού προηγουμένως κατέστρεψε ολοσχερώς την καφετέρια, ενώ επεκτάθηκε και σε ψηλότερους ορόφους του κτιρίου καταστρέφοντας τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ που στεγάζονται στο κτίριο.

Στο σημείο επιχείρησαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Ο ΕΟΠΥΥ, μετά την καταστροφή των γραφείων του, βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Δήμο Γλυφάδας, προκειμένου να μετεγκατασταθεί σε άλλο κτίριο της πόλης.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...