Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Έγκλημα Πόρτο Γερμενό:Τι λέει η φίλη της 39χρονης που στραγγαλίστηκε από τον σύντροφό της


​Το ερωτικό έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Πειραιά με θύμα μια 39χρονη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του 26χρονου συντρόφου της στο εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό, αρχίζει να ξετυλίγεται.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο φερόμενος ως δράστης στους αστυνομικούς, λογομάχησαν και τη στραγγάλισε γιατί δεν άντεχε τον χωρισμό!

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε. Μπορεί να έγινε πάνω στο πάθος, στην ένταση», αναφέρει ένας κάτοικος της περιοχής.

Πέντε χρόνια μετρούσε η σχέση του ζευγαριού, όμως τον τελευταίο καιρό, τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά, αφού τα προβλήματα που είχαν ήταν αξεπέραστα. Έτσι, η 39χρονη γυναίκα είχε ζητήσει από τον 26χρονο να χωρίσουν. Εκείνος όμως δεν μπορούσε να το δεχτεί. Κανείς, ωστόσο, δεν φανταζόταν τον τραγικό επίλογο.

«Απ’ ότι μου έλεγε η κοπέλα, κάποιες φορές, είχαν προβλήματα. Εκείνος πήγε να μαζέψει τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι. Μετά η 39χρονη μου είπε ότι θα άλλαζε και την κλειδαριά», είπε η φίλη της άτυχης γυναίκας.

Η 39χρονη από την προηγούμενη Δευτέρα, όντως είχε αλλάξει την κλειδαριά του σπιτιού που συζούσε με τον 26χρονο.

Από εκείνο το βράδυ χάθηκαν τα ίχνη της. Η μητέρα της την αναζητούσε και την Τετάρτη δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου.

«Μου είχε πει ότι πήγαινε το μυαλό της μητέρας της σε εκείνον από καταστάσεις που είχε κάνει ο 26χρονος στην κόρη της. Όταν τον ρώτησε της είπε ότι ''εγώ αγαπούσα την κόρη σας και δεν θα της έκανα κακό''», είπε η φίλη της 39χρονης.

Μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του συντρόφου της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας της 39χρονης, το κινητό της τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε πριν την εξαφάνισή της.

Τελικά ομολόγησε ότι τις νυχτερινές ώρες της 14-5-2013 στραγγάλισε με τα χέρια του την 39χρονη, στο εξοχικό του σπίτι στο Πόρτο Γερμενό, μετά από έντονη λογομαχία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Στη συνέχεια αφού τύλιξε σε κουβέρτα το πτώμα, το μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία 1,5 χιλιόμετρο περίπου μακριά από το εξοχικό του και το απέκρυψε μέσα σε θαμνώδη έκταση, όπου βρέθηκε από τους αστυνομικούς, μετά από υπόδειξη του δράστη.

Πηγή: εκπομπή ''Μίλα''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...